[MASTER] KUJAWIAK 2013 Włocławek [wyniki w 2gim poście]
Re: [MASTER] KUJAWIAK 16-17.03.2013 Włocławek
Zaraz dojdę do wniosku, że moja orientacja jest tu w mniejszości.
Mby to ten ukryty Złoty Gral Kalafiora! X/8.
xYz
Będziemy spokojnie się bawić jak na załączonym filmiku (nikomu nie dzieje się krzywda):Jagal pisze:OksymoronInferno pisze:spokojnych frontowców
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... Ggr8ZbeNgQ
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kto pozyczy całe pomalowane empire ?

Dopuścicie nowe demony?

To już kwestia na którą muszą odpowiedzieć org-owie.Kalesoner pisze:A kto zrobi do nich ograniczenia euro?

- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
A kiedy sie pojawią nowe demony? czy może sie już pojawiły?
+1, to daje nam premierę na 2 tygodnie przed masterem.KrzysiekW pisze:23 lutego mają się pojawić. Teaser o tem już jest na stronie GW.
Pytam bo chcę wiedzieć czy będę musiał na gwałt kupić jakieś nowe figsy i szybko je wyszykować do grania, czy też nie. A jestem na tyle zdeterminowany, że zastanawiam się nad tygodniem urlopu, żeby na spokojnie to sobie ogarnąć.

Zero ułańskiej fantazji w Tobie ;Plohost pisze:imo pytanie powinno wobec tego brzmiec czy dopuszcza stary kodeks, ja np wolalbym grac na starym zeby uniknac pakowania masy kasy i szybkiego szykowania armii ktorej nie ogralem i wlasciwie nie znam wartosci bojowej.
Dębek pisze:Polska to jednak dziki kraj, więc jak tylko zbierzesz odpowiednie poparcie dla swojego pomysłu, możesz odrzucić reguły wykładni i interpretować każdy wyjątek rozszerzająco, per analogiam, a nawet, tak bo kurwa tak.
Śmierdzi parciem na ligęlohost pisze:imo pytanie powinno wobec tego brzmiec czy dopuszcza stary kodeks, ja np wolalbym grac na starym zeby uniknac pakowania masy kasy i szybkiego szykowania armii ktorej nie ogralem i wlasciwie nie znam wartosci bojowej.

Turniej w te czy we wte chyba nie robi różnicy, skoro i tak ta książka będzie obowiązywać przez najbliższych kilka lat. Więc chyba im szybciej człowiek zacznie tym grać tym lepiej.
Zresztą, skończy się pewnie jak przed każdym masterem, po zadaniu standardowego pytania
Czy gramy na nowy book wypuszczony dwa tygodnie przed masterem (czyli akurat na czas)?
Zacznie się machanie szabelkami wszystkich wojowników forumowych, typowe marudzenie, że nie wiadomo jaki to ten book nie będzie wygięty itd. itp. czyli typowe bla bla bla. Więc niech orgowie powiedzą tak lub nie i zagramy tak jak uważają.
Koniec końców chcę wiedzieć czy to pożegnalny master dla starych demonów, czy powitalny dla nowych, z którymi i tak będziemy się męczyć przez kolejne X sezonów.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Panowie, żaden problem.Kalesoner pisze:Muszą albo nie muszą. Równie dobrze mogą poczekać, co zrobi ekipa od AR.
Dopuszczacie nowe demony, z ograniczeniem że używają starego booka.
W sumie AR i tak z tego zrobi gówno zanim zdąży cokolwiek zobaczyć na stole, więc co to za różnica?

A serio to wstrzymajmy wodze. Jak będą to będą. Decyzja będzie chłopaków.
Pamiętam, że kiedyś działała zasada "gramy na nowe, o ile pojawią się tydzień przed imprezą". Teraz pojawia się problem "ale kto je potnie, poczekajmy na AR".... no cóż, można i tak.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole