wstrząśnięty i oburzony, zgłaszam to niewybaczalne niedopatrzenie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Bartosz pisze:wtem! zainspirowany dociekliwością matiego sprawdziłem moją rozpiskę po linkiem z pierwszej strony... i co się okazało? w zgłoszeniu wpisałem 34 ghule, ale podane są 33!![]()
wstrząśnięty i oburzony, zgłaszam to niewybaczalne niedopatrzenie![]()
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Przykro mi, że stresem i mordęgą jest to, że kulturalnie próbuję Ci wyjaśnić, że z combata ucieka się "środek do środka" co wcześniej ładnie odmierzyłem, jak prosiłem, żebyś odmierzył mi te 12" ucieczki.Morog pisze:1) poddałem grę w pierwszej turze, to ma być zabawa i przyjemność a nie stres i mordęga
2) Grolsheku, opublikowałeś nie ostateczna wersje mojej rozpiski, a ja to przyznaje przegapiłem
już tą bestie chaosu sobie darujmy, ale zmień proszę na heroldzie tęczy magie metalu na magie tęczy
Release the Przemcio!
To była informacja dla innych Grolshek.Grolshek pisze:A to jest akurat nieprawdziwa nieprawdaDreef pisze:U mnie na generale nie ma pegaza napisanego, ale w koszcie pkt jest zawarty
Jutro kolejna maska wpadnie!misha pisze:@Kroon
+1
przyjdziesz z figurkami to 15:5, a bez figurek 17:3![]()
skoro oddal bitwe to maska i tyle, szkoda sie cisnieniowac
w ogole ciekawe wyniki sa jak narazie:)
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole