płatny parking?Furion pisze:całkiem spoko, tak z 15-20 samochodów się zmieści bezpośrednio przed szkołą.mlepkows pisze:Ja również się zgłosiłem. Jak będzie z parkowaniem koło szkoły?
Maciek
Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Re: Master w Poznaniu - 29-30 CZERWCA
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Strefa płątnego parkowania 10-14 w sobotę bodajże obowiązuje.Dymitr pisze:płatny parking?Furion pisze:całkiem spoko, tak z 15-20 samochodów się zmieści bezpośrednio przed szkołą.mlepkows pisze:Ja również się zgłosiłem. Jak będzie z parkowaniem koło szkoły?
Maciek
Niedaleko (~50m) od szkoły jest płatny parking...lub kawałek dalej ~150m drugi płatny parking.
Ogólnie z parkowaniem w centrum w sobotę problemów nie powinno być, trzeba się liczyć jednak z faktem, że jest to czerwona strefa i parę złotych trzeba w ten parkomat wrzucić
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
... lub na penera nie płacisz za strefę i stoisz

Zwyciężaj bez przechwalania się, przegrywaj bez biadolenia, a inni wkrótce zaczną cię szanować - Napoleon Hill
kudłaty pisze:80+ siekier dwuręcznych to odkryta opcja ofensywna.
Strefa obowiązuje w mieście na ulicach, parking szkolny, który mamy udostępniony nie podlega strefie, nie trzeba dewastować parkomatów. Pojemność tych parkingów parkingu to tak własnie te 15-20
W kwestii zgłoszeń, zaraz poodpisuje na maile tym co się już pozgłaszali. Listę wywieszę jutro rano wraz z listą specjali którzy znajdują się w już zgłoszonych rozpiskach. Układ jest prosty osoba, która się zgłasza w terminie dostaje punkty, ale nie wie jacy specjale będą, jak ktoś chce wyczekać i się przygotować pod konkretnych specjali jest te kilka punktów w plecy.
Nocleg jest klepnięty w schronisku czyli jest to:
-miejsce z pościelą, nie trzeba mieć śpiwora,
-pokój wieloosobowy (8 osobowy) z łóżkami piętrowymi, chce posłuchać relacji osoby śpiącej nad Dymitrem,
-łazienka jest na korytarzu,
-mamy wynajęte większość tego schroniska, natomiast i tak NIE MA możliwości ogarnięcia imprezy tam, impreza jest w taniej knajpie oddalonej jakiejś 300 metrów od starego rynku, gdyby ktoś miał ochotę na clubbing,
Osoby chcące nocleg proszę by mnie o tym poinformowały to mi mocno ułatwi organizację + pozwoli zapłacić za odpowiednią ilość miejsc.
W kwestii zgłoszeń, zaraz poodpisuje na maile tym co się już pozgłaszali. Listę wywieszę jutro rano wraz z listą specjali którzy znajdują się w już zgłoszonych rozpiskach. Układ jest prosty osoba, która się zgłasza w terminie dostaje punkty, ale nie wie jacy specjale będą, jak ktoś chce wyczekać i się przygotować pod konkretnych specjali jest te kilka punktów w plecy.
Nocleg jest klepnięty w schronisku czyli jest to:
-miejsce z pościelą, nie trzeba mieć śpiwora,
-pokój wieloosobowy (8 osobowy) z łóżkami piętrowymi, chce posłuchać relacji osoby śpiącej nad Dymitrem,
-łazienka jest na korytarzu,
-mamy wynajęte większość tego schroniska, natomiast i tak NIE MA możliwości ogarnięcia imprezy tam, impreza jest w taniej knajpie oddalonej jakiejś 300 metrów od starego rynku, gdyby ktoś miał ochotę na clubbing,
Osoby chcące nocleg proszę by mnie o tym poinformowały to mi mocno ułatwi organizację + pozwoli zapłacić za odpowiednią ilość miejsc.
Obiad nie jest w cenie, nocleg jest. Nie ma przedpłat, chyba że tak po prostu chcesz mi jakiś cash przelać to nie ma problemu.Niltag pisze:Kudlaty a mozna jakies namiary na konto na ktore wplacac kase?
PS. Rozumiem ze ani obiad ani nocleg nie jest w cenie tak?
Siemka
Przejdzie taki model jako filler do Squigów?
http://2.bp.blogspot.com/-JTsgQ0D6YnM/T ... C13063.JPG
Przejdzie taki model jako filler do Squigów?
http://2.bp.blogspot.com/-JTsgQ0D6YnM/T ... C13063.JPG
Ostatnio zmieniony 24 cze 2013, o 17:40 przez Kalesoner, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: jak sie nie mieści to zostaw linka
Powód: jak sie nie mieści to zostaw linka
Poszły formalności