Seriale wszelakie
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Seriale wszelakie
No wiemy po co Theo przybył do Gotham i spoko.
Blindspot podoba mi się bardzo i mocno zakręcone póki co jest.
Blindspot podoba mi się bardzo i mocno zakręcone póki co jest.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Choć nadal uważam że Gotham to świetny serial, wg mnie powinni zostawić Bruce'a samemu sobie, tj. nie wikłać go trochę na siłę w serial. Fajniejszą akcją w tym serialu był brak lub poboczność Batman'a. Bruce był postacią 2 planową i taką powinien zostać, teraz boję się że to się zmieni.
NAdal batman nie bedzie pierwszoplanowy, tylko ewentualnie wiecej bedzie Bruca. Podobo mi sie to, ze niby Waynowie tacy sa spoko, ale pokazali ich mroczna przeszlosc. Pingwin mnie zawiodl - myslalem, ze inaczej zareaguje na porwanie.
BO Pingwinowy dopiero przywali 
Ale ogólnie gówienko z tego będzie bo na koniec wyleci pewnie z Gotham. (szkoda)

Ale ogólnie gówienko z tego będzie bo na koniec wyleci pewnie z Gotham. (szkoda)
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Ja trzymam kciuki za pingwina, chyba najlepiej grajacy aktor w tym serialu. (jerome gdyby nie zginal moglby go przebic)
Nie wiem ale wydaje mi się, że Flashu słabiutki może następny odcinek będzie lepszy patrząc na końcówkę
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

6 sezon walking dead miazdzy 

Co tam Walking Dead co tam Flashe i inne bajeczki
Pierwszy pełny trailer nowego cuda od Marvela
Marvel Jessica Jones
https://youtu.be/kcytHn1grbM
MROK dawać 20 listopad już już. Netflix robi mega robotę
Pierwszy pełny trailer nowego cuda od Marvela
Marvel Jessica Jones
https://youtu.be/kcytHn1grbM
MROK dawać 20 listopad już już. Netflix robi mega robotę
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

E tam, ja jaram sie 4 sezonem wikingow. Trailer swietny, ciekawe jak sie skonczy akcja z Rollo i Lokim.
A potem obejrzy i będzie jak Daredevila zachwalać oj Ziemuś 

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13

-
- Chuck Norris
Ktoś może się orientuje kiedy 5 sezon gry o tron będzie/jest dostępny na dvd??
Albo jeszcze nie wyszedł, albo wyprzedali już w sklepach bo nie mogę nigdzie znaleźć.
Albo jeszcze nie wyszedł, albo wyprzedali już w sklepach bo nie mogę nigdzie znaleźć.
"Blood Bowl is like a war- no winners, just survivors"
odpowiedz (spoiler):
nie zabili nie byla pokazana jego smierc mi wydaje sie ze to krew Nicholasa i Glenn jakos sie wywinie znowu obryzgany krwia itd
chociaz w oryginale tej postaci nie ma
Cholera poczytałem trochę w sieci i teraz sam już nie wiem co lepsze, super absurdalne przeżycie Glenna czy straszna ale realna śmierć tej super postaci. Ech emocje, swoją drogą 6 sezon daje radę totalnie mnie zaskoczył, myślałem że będzie zupełnie o czymś innym, wew. konflikty nowych ze starymi itp. a tu
Flash jest meeeega, idzie w dobrą stronę
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Bez spoilerow. Nie mialem dzis czasu!
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9305 przy użyciu Tapatalka
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
QC!
Zgadnij kto bedzie w nastepnym odcinku arrow:D
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Durin pisze:QC!
DOBRZE, że skończyłem oglądać poziom głupoty jest kosmiczny. A Constantine

I tak QC masz racje FLASHU zaczyna być bardzo dobry

Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13