[MASTER] Kraków-Zielonki 28-29.01.2017, 3x4500 9 Age
Re: [MASTER] Kraków-Zielonki 28-29.01.2017, 3x4500 9 Age
informacja o Bay za pierwsza bitwę 34, za drugą 33 a za kolejne 32
widełki jak już pisałem 39-21
wrzucone do pierwszego posta również
Nastąpi też zmiana w parringu Legion 1 salt Miners - Guerilla gdyż jako organizator Legion zdecydował się wziąć pierwszego baya i ustąpić miejsca kolegom z 8 Bili no 2 także parring na stołach 4-6 będzie pomiędzy 8 Bila no 2 - Guerilla. Za chwilę wrzucę poprawioną tabelkę.

- Elvis is (un)dead
- Oszukista
Czy ma ktoś do użyczenia 6 gnoblarów? Odwdzięczę się piwkiem
Może być osiem goblinów?
Jest szansa na ostatnia drużynę ze stolicy GOP-u ! wiec nie bedzie baya mam nadzieje !
czekamy i radujemy sie bo oto 90 wojownikow z Europy zmierzy sie na udeptanej ziemi na dzikich polach pod Krakowem !
PS - niestety polegli
czekamy i radujemy sie bo oto 90 wojownikow z Europy zmierzy sie na udeptanej ziemi na dzikich polach pod Krakowem !

PS - niestety polegli

Dlaczego tak mają wyglądać baje? Baj na drużynówce to powinien być max widełkowy i tyle.Albo_Albo pisze:informacja o Bay za pierwsza bitwę 34, za drugą 33 a za kolejne 32
Tak wyszło. W imieniu RS 200+ kg przepraszam przeciwników za tę sytuację. Team jest gotowy na karniaki.Crane pisze:Nagły wypadek u Klaudela? Jeżeli tak, jest to zrozumiałe i nie ma sprawy.
Jeżeli nie....to trochu kiszka IMO.
Celujecie w komplet punktów w drugiej bitwie?Kalesoner pisze:Dlaczego tak mają wyglądać baje? Baj na drużynówce to powinien być max widełkowy i tyle.Albo_Albo pisze:informacja o Bay za pierwsza bitwę 34, za drugą 33 a za kolejne 32

swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
ok nagrody już są
standardowe statuetki dla TOP-u
Tysiąc złotych w nagrodach !
Będą to bony do jednego z naszych sponsorów sklepu Vanaheim na cały ich asortyment.
Bony można zrealizować zarówno w sklepie stacjonarnym jak i przez internet.
Bony ważne do końca Stycznia 2018 roku !!
Ważne: Nagrody będą rozlosowane wśród obecnych uczestników podczas losowania !
standardowe statuetki dla TOP-u
Tysiąc złotych w nagrodach !
Będą to bony do jednego z naszych sponsorów sklepu Vanaheim na cały ich asortyment.
Bony można zrealizować zarówno w sklepie stacjonarnym jak i przez internet.
Bony ważne do końca Stycznia 2018 roku !!
Ważne: Nagrody będą rozlosowane wśród obecnych uczestników podczas losowania !
-
- Mudżahedin
jak ktoś będzie w Krk to zapraszam na blatowanie po 20
kazda para rak sie przyda 

dzis po 20 ja bede od 19:30 z blatami a jutro
8.00 - 9.30 Zapisy
9.30 - 12.45 I bitwa
13.15 - 16.30 II Bitwa
17.00 - 20.00 III Bitwa
8.00 - 9.30 Zapisy
9.30 - 12.45 I bitwa
13.15 - 16.30 II Bitwa
17.00 - 20.00 III Bitwa
Ciekawe ile wylądujeCrane pisze:Czarne Wrony nadlatujoooooooooooooooooooo....................

uwagaaaaCrane pisze:Czarne Wrony nadlatujoooooooooooooooooooo....................