Że razem a nie osobno.

Że razem a nie osobno.
Kochasz to i mnie to wcale nie dziwi. Nudny na codzień koleś pragnie emocji. To i ja nie pozdrawiam
Niby masz racje, ale w przypadku nowego podręcznika, argument w stylu "bo ktoś mi powiedział, że...." to troche faux Pas. Wygląda jakby dana osoba przybyła na turniej z rozpiską zrobiona przez kogoś innego i nawet nie raczyła przeczytać zasad swojej armii. nie mówiąc o ich zrozumieniu.
Trochę nie wierzę w to co tu czytam... Ciężko jest wymagać od większości graczy, żeby znali na pamięć wszystkie zasady, special itemy, etc każdej armii.
Siema Marek!Szaitis pisze: ↑19 lip 2021, o 17:08 Dzięki za super turniej! Już dużo tych masterów w Łodzi zaliczyłem i zawsze jest super !
Dzięki dla teammatów i przeciwników, dobrze zobaczyć, że to środowisko jeszcze żyje. Cieszy fakt wielu nowych twarzy dla mnie.
Graty dla Szczecina za taką ekipę ! Wnosicie nową energię do naszego hobby !
Co do Sola, no cóż - sam z nim potem gadałem i on sam stwierdził, że powinno być coś takiego jak czerwona kartka - 0:20 w danym meczu i tyle. Może gdyby Andrzej dostał raz i drugi tą tzw "czerwoną kartkę" i drużyna by dostała 0:20 z tego tytułu to by go koledzy ustawili właściwie. BAN na rok to nie była i nigdy nie będzie adekwatna kara - za mało nas jest żeby się wykluczać samemu. Jakby Solo się bał konsekwencji to by nie wałował, a że powiedzmy sobie szczerze poza zepsutą reputacją innej kary nie ma to mu się zdarza zagrać w swoją grę. Graliśmy razem na ETC czy w Herford i Solo raczej nie wałował - była realna obawa konsekwencji to i bardziej grał w T9A niż w jakąś swoją grę![]()
Ale nie plujcie na króla, popatrzcie na niego - król jest jedyny w swoim rodzaju !ale czasem i króla się ścinało
![]()
Po prostu dajmy więcej władzy sędziemu, może będzie to jakiś bat na wały czy inne niewłaściwe zachowania przy stole.
EveR pisze: ↑20 lip 2021, o 09:01 Jestem przerażony prowadzoną przez co niektórych narracją pod tytułem "naucz się zasad, to inni cię nie będą oszukiwać, jak ich nie znasz to twoja wina" xD Liczba zasad, statystyk i ich kombinacji jest tak duża, że nikt jej nie pamięta w całości, w związku z tym, w środowisku musi być wysoki poziom zaufania. To co piszecie jest niedopuszczalne, a patologiczne zachowania należy tępić z całą surowością u podstawy.
Hyhy dzięki takim rozmowom na to forum dalej zaglądają ludzie. Ale już już do celu.
To tylko ja mam w AB, że 20x20?Dancaarkiiel pisze: ↑20 lip 2021, o 18:11
@Trojek
25mm okrągła dla maluszka, 60mm dla dużego chłopca :'-)