Wybory 2007
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Mam pomysł, wkurwione SLD zwala winę za przegrane wybory na Olejniczaka, który jest wszystkiemu winien, że wszedł w koalicję z demokratami i wykonywał polecenia Kwacha. Odcinają się od nich w sejmie. Pozostawienie sobie demokraci wchodzą w koalicję z PO, tak jak tego chciał Mazowiecki. To by była dobra opcja. Ciekawe ilu demokratów jest w sejmie?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Oglądaliście Kurskiego w TVN z Moniką Olejnik? Rany z tego człowieka jak otworzy paszczę to tylko się śmiać można. Teraz na szczęście śmiech zatraca straszność po przegranej PiSu.
Wiem, co chcesz wiedziec....Skavenblight pisze:Hej, czy gdzieś są wyniki, ile osób głosowało na daną osobę?
Artur Sznydler dostal 230 głosow.
Wyniki na stronie:
http://wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/19.htm
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiem, wiem, znalazłam samabless pisze:Wiem, co chcesz wiedziec....Skavenblight pisze:Hej, czy gdzieś są wyniki, ile osób głosowało na daną osobę?
Artur Sznydler dostal 230 głosow.
Wyniki na stronie:
http://wybory2007.pkw.gov.pl/SJM/PL/WYN/W/19.htm
Zgadłeś, to chciałam wiedzieć!
tym razem nie starczylo. (; chociaz wlasciwie wolalbym Artura niz ponetna Nelly R.joemonster.org pisze:Czym różni się starożytny Spartanin od przeciętnego mieszkańca IV RP?
Ten pierwszy myśli: "Z tarczą czy na tarczy?", a drugi: "Starczy czy nie starczy?".
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
bless pisze: Artur Sznydler dostal 230 głosow.
Powiedziałbym: malutko.
2 lata temu do sejmu startował mój kumpel ze studiów. Zwykły, nieznany nikomu student PG, bez nazwiska, bez powiązań - wynik: ponad 600głosów
Dobra, teraz tych 230 prosimy o przyznanie się. No, 200 - odliczam rodzinę bliższą i dalszą
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
co sie czepiasz tych 200? ja bym chcial poznac tych 6367, ktorzy oddali glos na Nelly . jedyny powod glosowania na Mrs Rokita to chec ogladania jej w rozmowach w tloku . choc nie jestem przekonany, czy to nie zbyt wygorowana cena...
"I fart in your general direction"
E tam w rozmowach w tłoku, oryginalna Nelly na konferencji prasowej bije tą Nelly Majewskiego na głowę. A jak dochodzi do pytań dziennikarzy, to włączam nagrywanie, żeby móc sobie jeszcze raz odtworzyć jak będę miał gorszy humorSzaman pisze:co sie czepiasz tych 200? ja bym chcial poznac tych 6367, ktorzy oddali glos na Nelly . jedyny powod glosowania na Mrs Rokita to chec ogladania jej w rozmowach w tloku . choc nie jestem przekonany, czy to nie zbyt wygorowana cena...
Trochę martwi mnie po wyborach, że prawdopodobnie Szkło Kontaktowe będzie o wiele mniej zabawne. Ale może będzie normalniej trochę...
to akurat prawda. sa dwie osoby, ktore w rzeczywistosci sa bardziej zabawne w realu niz u Szymona - wlasnie Nelly oraz Senyszyntomekjar pisze:E tam w rozmowach w tłoku, oryginalna Nelly na konferencji prasowej bije tą Nelly Majewskiego na głowę.
"I fart in your general direction"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: