Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Wiecie może jak w końcu będzie wyglądał batalion dla bestii?
tak, i mamy tu do czynienia z przypadkiem gdy spokojnie mozna wykroczyc ponad liczbe 10A
tak na dobra sprawe powinien byc to punkt, do takich rzeczy (wykopywaczki itp) uzywalo sie zawsze monet. Jesli mialoby byc inaczej niz calosc w strefie rozstawiania to mysle napisaliby cos wiecej, do tego jest to kawalek tenreu ktory nie ma zadnych zasad co do LoS, ruchu itp wiec ogolnie bym nie przeginal.
Tak będzie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jest napisane we fluffie: "the shard is cast to the gruond and an instant later a mighty, jagged herdstone will burst from the writhing soil"
w zasadach itemu: " after deployment [...] place an appropriate terrain piece to represent the herdstone"
Z tego co wiem bedzie to obelisk.
pozdro
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jest napisane we fluffie: "the shard is cast to the gruond and an instant later a mighty, jagged herdstone will burst from the writhing soil"
w zasadach itemu: " after deployment [...] place an appropriate terrain piece to represent the herdstone"
Z tego co wiem bedzie to obelisk.
pozdro
- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
również planuję to zrobić na okrągłej 25, ewentualnie większej (mam też 60) ale zanim zabiorę się za większa, to poczekam na uściślenie ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
putoa alasti avantoon! ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
-
- Masakrator
Witam, mam pytanie odnośnie Primal Fury i Chariotów.
Zasada ta pozwala po udanym teście LD przerzucić nieudane trafienia także Rozorgorów ciągnących chariot, skoro Primal Fury odnosi się do modelu? Nie ma wyszczególnione, które modele podlegaja w tym unicie tej zasadzie.
Pytanie dla posiadaczy Ab oczywiście.
Zasada ta pozwala po udanym teście LD przerzucić nieudane trafienia także Rozorgorów ciągnących chariot, skoro Primal Fury odnosi się do modelu? Nie ma wyszczególnione, które modele podlegaja w tym unicie tej zasadzie.
Pytanie dla posiadaczy Ab oczywiście.
same razorgory nie maja tej zasady ale rydwan razorgorowy juz tak wiec jak najbardziej mozesz dostac nim frenzy/hatred.
-
- Masakrator
Czy ataki wynikające z czaru Traitor-Kin trafiają automatycznie?
Opis czasu a raczej część opisu:
"All enemy models.......blablabla...suffer a number of hits equal to the Attacks Characteristics of their mount, and at the same Strenght".
Pytanie dla posiadaczy kodeksu.
Opis czasu a raczej część opisu:
"All enemy models.......blablabla...suffer a number of hits equal to the Attacks Characteristics of their mount, and at the same Strenght".
Pytanie dla posiadaczy kodeksu.