WFB: Reworked and Rebalanced
Re: WFB: Reworked and Rebalanced
Furion ciśnij projekt, bo army booki do 9th age to straszna kupa w porównaniu do twoich. 

M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- sorinmarkov
- Chuck Norris
A według mnie nie są złe. Kwestia podejścia, bo wiadomo, że co nasze to lepsze, ale te szwedzkie "a`la armybook" też jakoś nie odstają. Furionhammer jest imo dużo czytelniejszy to raz a dwa, że bazuje na tym, do czego już przywykliśmy, czyli prywatne księgi armii. 9th Age to po prostu zbiór zasad i jednostek 

Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
- sorinmarkov
- Chuck Norris
Jessss, Khornotaury, Pestigory i Gorghon od Slaanesha z ASF`em, Tzeentchbull z WSave 3+ i Armorem na 1 
Hail Beastlord

Hail Beastlord
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Furion, po rozegraniu kilku bitewek na domenie życia stwierdzam, że pociski mają zdecydowanie zbyt krótki zasięg. Daj im może 18 cali zasięgu z bazy lub po rzuceniu tronu. Przegięte nie będą, a na pewno będą bardziej grywalne.
Apeluje żeby Pomioty Chaosu zyskały normalny rodzaj ruchu,nie Ruch Losowy!Tylko to sprawia że są nie widywane na stołach :p!
Precz z Dyskryminacją tej jednostki!
Precz z Dyskryminacją tej jednostki!
"Nie pytaj cóż za Istota Krzyczy nocą.Nie pytaj kto czeka na ciebie w cieniu.
To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

To mój krzyk budzi cie nocą.I to ja skrywam sie w cieniu.Jestem Tzeentch a ty jesteś marionetką,tańczącą do mojej melodi..."
REŻIM.DYKTATURA,TOTALITARYZM

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Haha, dobre.
Abominacja też ma ruch losowy i ją się widuje na stołach, więc to pewnie nie w ruchu losowym jest problem.

- sorinmarkov
- Chuck Norris
Ekhemm... zdechło???
Kupię:
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Thunder Canon
Giant
4x Sabertusk
Furion, 9th ed się sypie. Kończ projekt i podbijaj świat! 
Został już tylko jeden podręcznik, nie poddawaj się będąc przy samej mecie

Został już tylko jeden podręcznik, nie poddawaj się będąc przy samej mecie

Furion, na pocieszenie powiem, że u nas w klubie gra się tylko na twoje zasady i brakuje nam Skavenów do kompletu Armii :/ Plox