Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
To stworek z Konfy od alchemików bodajrze.runepriest pisze:squigot dark eldarów chyba nie wiedziałem że oni tacy silni i w 2 potrafią go ciągnąć
Dawno czegoś tak fajnego nie widziałem. Tarascus z klonami dirza miażdzy. Zwróciliście uwagę na płaskorzeźbę na drodze ? Aż normalnie mam ochotę swojego na takiej dioramce postawić... Tylko wiem, że ja tak ładnie tego na pewno nie pomaluję...
A co do ciągniecia bydlaka przez 4 klony to spoko - znając alchemików to bestia jst tak naszprycowana że ledwie kuma którą nogą ruszać po kolei. Poźniej jak mu pierdykną dawkę bojowych drugów, to będzie rozwalać fortece samą masą.
A co do ciągniecia bydlaka przez 4 klony to spoko - znając alchemików to bestia jst tak naszprycowana że ledwie kuma którą nogą ruszać po kolei. Poźniej jak mu pierdykną dawkę bojowych drugów, to będzie rozwalać fortece samą masą.
Może być też do armii orków.Lasti pisze:To stworek z Konfy od alchemików bodajrze.runepriest pisze:squigot dark eldarów chyba nie wiedziałem że oni tacy silni i w 2 potrafią go ciągnąć
Dioramka jest bardzo fajna. Malowanie tak potężnego modelu wymaga sporo cierpliwości i umiejętności.
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
http://www.asrai.org/viewtopic.php?f=2&t=14104 Dwie bardzo ciekawe armie .
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Było już w tym temacieT-Bag pisze:http://www.asrai.org/viewtopic.php?f=2&t=14104 Dwie bardzo ciekawe armie .
Może i było, ale to i tak najlepsza armia WE jaką widziałem !. Gość Idealnie wyczuł klimat. Świetna robota. Do tej pory WE nie specjalnie wywierał na mnie wrażenie- aż do dziś. Żałuję tylko że nie zobaczę jej na żywo .
Fear me mortals, for I am the Anointed...
A mi sie te WE nie podobaja. Przesadzone. Zwłaszcza driady/drzewce/sęki. Jedynie elfiaki jako tako się prezentują.
A jak dla mnie miażdżą jajka.