Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Warstadt by qc
Kunszt, z jakim podtrzymujesz zainteresowanie tym tematem jest godny marketingowca. 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Żeby jeszcze przekładało się to na zainteresowanie Warheim FSNaviedzony pisze:Kunszt, z jakim podtrzymujesz zainteresowanie tym tematem jest godny marketingowca.![]()

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Pora na kolejne zdjęcia stronników Nieumarłych kompanii do Warheim FS. Dziś kawaleria, czyli Czarni Rycerze.

Zobacz także na BLOGU.

Zobacz także na BLOGU.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki 
Upiory to kolejni obok Czarnych Rycerzy Nieumarli stronnicy służący w poczcie Krwawego Smoka w Warheim FS.
A prace nad Twierdzą Pięciu ruszyły nieco do przodu. Jeśli czas pozwoli, to jutro wrzucę kolejne zdjęcia dioramy.

Zobacz także na BLOGU.

Przecież są przykurzonewenanty pisze:Jedyne, co sam wolałbym inne, to dolne partii kropierzy - powinny być przynajmniej mocno wybrudzone i poplamione, skoro rzeźbiarz nie zdecydował się na wystrzępienia.

Upiory to kolejni obok Czarnych Rycerzy Nieumarli stronnicy służący w poczcie Krwawego Smoka w Warheim FS.
A prace nad Twierdzą Pięciu ruszyły nieco do przodu. Jeśli czas pozwoli, to jutro wrzucę kolejne zdjęcia dioramy.

Zobacz także na BLOGU.
Miazga. Jak robisz brud na ubrankach?
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
- The WariaX
- Falubaz
Klasa 

Zapraszam do mojej galerii

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Dzięki za komentarze 
Miało być wczoraj wieczorem ale w nocy popracowałem nieco nad podręcznikiem do Warheim FS, efekty państwo-draństwo może przeczytać TUTAJ.
Zakończyłem podstawowe prace nad dachem Twierdzy Pięciu. Mech zrobiłem z twardszej części gąbki do mycia naczyń i drobnego piasku zmieszanego z Wikolem. W sumie to cała diorama nabrała już podstawowych kolorów. Teraz kolej na drobniejsze detale i w efekcie wykończenie.
Ale wszystko wskazuje na to, że prace nad dioramą zakończę najwcześniej w drugiej połowie czerwca, bowiem pierwsze dwa tygodnie zajmie mi wyjazdowe szkolenie.

Przy okazji można głosować na Czarnych Rycerzy na CMoN. Zachęcam do głosowania na wszystkiej moje prace
Zapraszam także na BLOGA.

Metaliki malują tak jak TUTAJ opisałem.dzikki pisze:Których kolorów używasz do patyny? W jakiej kolejności?
Po pomalowaniu brudzę modele pigmentami.WojtuśŚ pisze:Miazga. Jak robisz brud na ubrankach?
Miało być wczoraj wieczorem ale w nocy popracowałem nieco nad podręcznikiem do Warheim FS, efekty państwo-draństwo może przeczytać TUTAJ.
Zakończyłem podstawowe prace nad dachem Twierdzy Pięciu. Mech zrobiłem z twardszej części gąbki do mycia naczyń i drobnego piasku zmieszanego z Wikolem. W sumie to cała diorama nabrała już podstawowych kolorów. Teraz kolej na drobniejsze detale i w efekcie wykończenie.
Ale wszystko wskazuje na to, że prace nad dioramą zakończę najwcześniej w drugiej połowie czerwca, bowiem pierwsze dwa tygodnie zajmie mi wyjazdowe szkolenie.

Przy okazji można głosować na Czarnych Rycerzy na CMoN. Zachęcam do głosowania na wszystkiej moje prace

Makieta petarda...! Tylko te wykałaczki widać, że wykałaczki 

- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Jak państwo-draństwo zapewne wie główne prace nad Twierdzą Pięciu zostały zakończone. Rozpocząłem za to prace nad detalami, które uzupełnią wystrój dioramy dla Nieumarłych dowodzonych przez Książęta-Wampiry do Warheim FS.
Pierwszym z takich detali jest koksownik. Modele zrobiłem z pasków tektury, które skleiłem klejem cyjanoakrylowym. Sklejenie jednego koksiaka to około 10 minut roboty, a efekt całkiem niezły. Do malowania użyłem metalicznych farb z palety GW oraz pigmentów.
Do zrobienia pozostały jeszcze wkłady ze spaczkoksu. Ale to w następnej części...
Jeśli jesteście zainteresowani poradnikiem jak zrobić koksiaka, to piszcie.

Pierwszym z takich detali jest koksownik. Modele zrobiłem z pasków tektury, które skleiłem klejem cyjanoakrylowym. Sklejenie jednego koksiaka to około 10 minut roboty, a efekt całkiem niezły. Do malowania użyłem metalicznych farb z palety GW oraz pigmentów.
Do zrobienia pozostały jeszcze wkłady ze spaczkoksu. Ale to w następnej części...
Jeśli jesteście zainteresowani poradnikiem jak zrobić koksiaka, to piszcie.

Bardziej patrzyłem na fotke niż na to co QC napisałRasti pisze:Masz napisane z czego.

misha pisze:heh gorzej jak przez taką nędzę stół ci spadnie czy cuś i figurki za tysiaki polecą po podłodze w otchłań płaczu i rozpaczy