ID do poprawki:
- Infernal Warriors paradoskalnie nie powinni mieć dostępu do Infernal Armour (to samo champion)
- Lammasu nie ma opcji kupienia 2 lvl
- Onnyx Hammer - powinien dawać +2 do siły
- Icon of Lugar daje frenzy - zwykle zmieniało to statystykę ataków
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Infernal Dwarfs
Tauruk subjugator ma z bazy haevy armour a nie light, w programie opcjonalny infernal armour jest na liście ale nie da się go wybrać (ciągle jest zaznaczona na szaro)
Greater bull po overlorda powienien mieć 4 ataki
Zwykły bull poinien mieć 3 (obecnie jest na odwrót) i nie powinien dawać mount protection.
U Tauruk Antoined dalej pokazuje save 5+ a z bazy mają 4+ (haevy armour + innate defens)
Czempionowi Tauruków pokazuje bazowego save 3+ zamiast 5+
Ostatnio zmieniony 27 lut 2016, o 21:01 przez hypnotic, łącznie zmieniany 1 raz.
płonący rydwan-->pomniejszy aspekt(dalekwzroczność, +6" zasięgu strzału) tylko w opcji mono armii. Kosztuje według ABloada 15pkt, w podręczniku jest że 10(patrzyłem na tłumaczony podręcznik). Wtedy jego cena z aspektem by była 145, a nie 150. Prosiłbym o sprawdzenie tego
furie-->w tabelce wyboru jednostek jest napisane ze kosztują 50pkt, a po wprowadzeniu ich pozycji wyskakuje że kosztują 70(poprawnie, 12 za model)
Tyle. Jeśli coś pomieszałem to przepraszam
jeszcze coś
Horrory można do 30 dobić, w programie do 40 EDYTA-->ok doczytałem można wynająć do 30 dodatkowych. 10+30=40