Nie, mam na myśli, że jak trafisz na zbola, to robisz mu poważne przykrości.Wieszkto pisze:To zależy co masz na myśli ,Klafuti pisze:A jak Twój podpis się ma do tego? Bo wygląda na środek rozwiązujący wszystkie problemy.
o co chodzi z podpisem ,![]()
czy jak rozwiązałem sprawę oszukańca,![]()
![]()
![]()
czy sprawę mojego czasowego uzależnienia od %
Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Sprzed roku, ale nie wiem, czy było...
Pijany rosyjski kierowca ucieka połową samochodu19 stycznia w Jarosławiu (Rosja) kierowca Toyoty Corolli stracił panowanie nad pojazdem i zderzył się z jadącym z naprzeciwka autobusem. Pomimo znacznych uszkodzeń (zostało zaledwie pół samochodu) jechał dalej i niedługo później wziął udział w kolejnym wypadku. Po dojechaniu do centrum miasta kierowca wysiadł z samochodu i uciekł. Po zatrzymaniu przez policję okazało się, że jest kompletnie pijany, a w samochodzie na tylnim siedzeniu znajduje się trup pasażera.
a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnieWieszkto pisze:Przecież on/ona/ono ma narząd męski podobno także to facetLoizok pisze:Cholera, chyba jestem jedyną osobą w Polsce, który nie ma problemu z p. Grodzką, tylko udaje ażeby nie płacić alimentów
.

BTW prawaków strasznie kręcą siusiaki innych - swoich nie mają ? chcą więcej ?
Żaba pisze:
a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnie![]()
cóż ciężko wymagać od płaza głębszego myślenia
odnośnie alimentów chodzi o uchylanie się zapewne
a odnośnie prawicy to jest na odwrót prawica mówi o wolności a to lewica chce wszystko kontrolować jak to w socjalizmie i komunizmie bywa a odnośnie tego czegoś na zdjęciu to po prostu wynaturzenia mnie obrzydzają a czymś takim jest jak się chłop za babę przebiera
wjazd ad presonam zaliczony, wyzwij mnie jeszcze od hitlerowca i będziesz zwycięszczom
ponowie pytanie bo może poprzednie było za trudne - co ma zmiana płci do uchylania się od obowiązku alimentacyjnego ? twierdzisz że alimenty wygasają, zmienia się pesel i komornik ma problem ? rozwiń proszę tę jakże głęboką myśl
co do "prawicy" w Polsce to kontrola jest jej domeną - poczynając od super Państwa ala PiS, po czarnych co by jeszcze do łóżka ludziom weszli... o programie narodowców wspominać chyba nie muszę - wyjątkiem na "prawicy" jest plankon typu Korwin i ska.
wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia inwalidów z przed i po wypadku to się pośmiejemy
- a jakbyś nie zrozumiał naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest niekulturalne, podobnie zareagowałbym na zdjęcia Pawłowicz, Kruk, Kempy, Sobeckiej... dyskutuj z poglądami a nie z faktem czy ktoś jest karłem czy nie 

ponowie pytanie bo może poprzednie było za trudne - co ma zmiana płci do uchylania się od obowiązku alimentacyjnego ? twierdzisz że alimenty wygasają, zmienia się pesel i komornik ma problem ? rozwiń proszę tę jakże głęboką myśl

co do "prawicy" w Polsce to kontrola jest jej domeną - poczynając od super Państwa ala PiS, po czarnych co by jeszcze do łóżka ludziom weszli... o programie narodowców wspominać chyba nie muszę - wyjątkiem na "prawicy" jest plankon typu Korwin i ska.
wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia inwalidów z przed i po wypadku to się pośmiejemy

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Żaba, doceniamy Twój heroiczny wysiłek, ale przekonanie prawicowca, że nie ma racji przypomina próbę wytłumaczenia kamieniowi, że nie powinien leżeć, gdzie leży.
Jeśli chodzi o obowiązek alimentacyjny, to proszę mi uwierzyć na słowo, że ustawa nie wspomina o tym, że zmiana płci jest podstawą do wygaśnięcia takowego.
Jeśli chodzi o obowiązek alimentacyjny, to proszę mi uwierzyć na słowo, że ustawa nie wspomina o tym, że zmiana płci jest podstawą do wygaśnięcia takowego.

- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
To nie byłby jedyny przypadek, w którym ustawodawca nie wpadł na coś pisząc tekst prawny. 

jak piszesz głupoty to trudno żebym cię jeszcze chwalił to że łykasz lepiej niż kobiety które na tym zarabiają propagandę bez refleksji to twoja sprawa ale później nie dziw się że ludzie cię nazywają epitetami przynależnymi do niskiego IQŻaba pisze:wjazd ad presonam zaliczony, wyzwij mnie jeszcze od hitlerowca i będziesz zwycięszczom![]()
ten akurat argument nie ja pisałem, ale go rozumiem, że zamysł był taki, że zmiana płci imienia i nazwiska mogła bądź była związana z uchylaniem się tudzież próba uchylania się m. in. od alimentów, tego tematu nie zgłębiałem jako że cały temat dotyczącej tego monstrum napawa mnie obrzydzeniem więc jedynie się śmieję z tego, moim zdaniem bardziej za tą "zmianą" płci stała albo dewiacja albo chęć bycia sławnym tudzież zrobienia jakiejś kariery, nie od dziś wiemy że ludzie czasami zrobią wszystko dla tych 5 min sławyponowie pytanie bo może poprzednie było za trudne - co ma zmiana płci do uchylania się od obowiązku alimentacyjnego ? twierdzisz że alimenty wygasają, zmienia się pesel i komornik ma problem ? rozwiń proszę tę jakże głęboką myśl![]()
i kolejne bezrozumne paplanie. PIS JEST LEWICOWY JEST TO MIX NARODOWEGO SOCJALIZMU O ZABARWIENIU CHRZEŚCIJAŃSKIM nie ma nic wspólnego z prawicą a to że mainstreamowe media nazywają to prawicą to jest manipulacja. Przypominam że Kaczyńscy TEŻ byli w magdalence i też układali się z Kiszczakiem i spółką jak i dzisiejsze PO, Wałęsy czy Pe es ele o SLD nie wspominając bo to partia starych agentów tylko że jawnych. Ci nie jawni są w PO i PSL i w innych partiach czy mediach. Jedyna osoba to Korwin co ma wspólnego z prawicą tylko że Korwin niestety jest jaki jest i chociaż mądrze prawi to niestety łatwo go zdyskredytować i jest tam gdzie jest.co do "prawicy" w Polsce to kontrola jest jej domeną - poczynając od super Państwa ala PiS, po czarnych co by jeszcze do łóżka ludziom weszli... o programie narodowców wspominać chyba nie muszę - wyjątkiem na "prawicy" jest plankon typu Korwin i ska.
jak cie to jara to się śmiej, ja nie śmieję się z czyjegoś nieszczęścia tylko z dewiacji i idiotyzmu tudzież próby zabłyszczenia przed szerszym gremium.wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia inwalidów z przed i po wypadku to się pośmiejemy- a jakbyś nie zrozumiał naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest niekulturalne, podobnie zareagowałbym na zdjęcia Pawłowicz, Kruk, Kempy, Sobeckiej... dyskutuj z poglądami a nie z faktem czy ktoś jest karłem czy nie
Homoseksualizm został wykasowany z listy chorób POPRZEZ GŁOSOWANIE !! a nie poprzez fachowe i rzetelne badania. Teraz kolejnym praniem mózgów i rozwalaniem wartości chrześcijańskich (jedna z podstaw kultury Europejskiej obok prawa rzymskiego i greckiego podejścia do obiektywnej prawdy) jest ideologia gender oraz mówienie że nienormalne jest normalne a to co było normalne to przestarzałe zgnuśniałe i w ogóle be.
To że małolaty ogarniają na pozytywnie tzw friendly socjalizm w postaci Owsiaków i innych cwaniaków to się nie dziwię ale jeśli ktoś kto po 30 dalej tak pisze to albo jest głupi albo ma w tym interes. Jeśli masz tyle lat co napisałem sam się określ.
tak dla ciekawości ale jak coś to sobie sami później googlujcie czy to prawda czy nie bo PRAWICA w przeciwieństwie do lewicy mówi MYŚLEĆ K**WA:
http://demotywatory.pl/4106376/Tych-dwo ... -zgwalcili
http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... nl_600.jpg
http://demotywatory.pl/4071164/Ale-jako ... -Newsweeku
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... ly_600.jpg
jako że nie jest to ani dział ani temat do takiej dyskusji to dalszą dyskusje proponuję przenieść do innego działu i tematu który specjalnie założyłem
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=13&t=42793
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dajcie se k...wa spokój z tymi politycznymi pierdołami i gadkami o jakichś popieprzeńcach - przebierańcach, czy jak ich tam zwał. Dosyć tego jest w TV i innych środkach musowego przykazu. Na temat pedałów, gender i innych idiotyzmów tez se piszcie gdzie indziej. Chyba że dowcipnie
...

Żaba pisze:a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnie
Cwaniakuje że ich niby nie zrobiło to coś , co do prawaka to ty ewidentną lewacką stroną jesteś , nie cytuj mnie ,nie postój ,nie wysyłaj pm. Będziesz ignorowany za bestialskie/Kryminalne poglądy ,ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .
Jesteś lewakiem a więc stosuje się zasada powojennego podziemia < z BCh/AK powiedzonko >: Trzymaj język za zębami i nie gadaj z frajer...!
Tyle

Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, o 19:00 przez Wieszkto, łącznie zmieniany 1 raz.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Miałem się wypowiedzieć, ale jak ktoś zaczyna dyskusje od wrzucenia linków na demotywatory, to sorry
Nie znam Cię, alboalbo, ale musisz popracować nad formą wypowiedzi i prowadzenia dyskusji. Szkoda, bo sam mam poglądy prawicowe, ale niestety nie mogę Cię poprzeć. Sposób Twoich wypowiedzi oraz przytaczane argumenty, które są bez żadnego pokrycia i źródła oraz opierają się na demotach, nie pozwalają na jakąkolwiek poważną rozmowę.

Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
Aby w końcu rozmowy były na poziomie
:

zobacz moja babcia walczyła w powstaniu, pradziadkowi za powstanie styczniowe skonfiskowali majątek, nikt z rodziny nie wspierał PRL-u, uważam że sand-nigry powinny wrócić do siebie, a Islam nie jest religią pokoju, popieram karę śmierci, pedofilów najchętniej gotowałbym w oleju, jestem hetero i mam dzieci, popieram podatek liniowy i likwidację ZUS - ale uwaga jestem... lewakiem i tu najlepsze bo... nie podoba mi się naśmiewanie z czyjegoś wyglądu/choroby/problemu (jakby transeksualizmu nie definiować), przytocz mi proszę gdzie promuje ???Wieszkto pisze: co do prawaka to ty ewidentną lewacką stroną jesteś , nie cytuj mnie ,nie postój ,nie wysyłaj pm. Będziesz ignorowany za bestialskie/Kryminalne poglądy ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .
Wieszkto pisze: za bestialskie/Kryminalne poglądy ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .
jako Narodowiec powinieneś opanować polszczyznę na tyle by to zadanie nie było zbyt trudne
BTW jesteś z tych Narodowców co lubią Kościół czy z tych co nie lubią ?
to jest dobre parodia czołówki Warsaw Shore...
http://www.youtube.com/watch?v=s4JacB-W5ZE
żaba nic ci do tego
do moich poglądów , ja nie znoszę wszelkiego pierdol... o mocy Gender . Możesz być kim chcesz ale płci nie zmienisz , to nienaturalne.

http://www.youtube.com/watch?v=s4JacB-W5ZE
żaba nic ci do tego

-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
spoko rozumiem ale gdzie pisałem że to normalne, fajne, że promuje takie zachowania itd. ??? po prostu z góry założyłeś że tak uważam
a wcale tak nie jest, to primo. secundo - sytuacja transseksualistów jest podobna jak tych co byli na rampie w Auschwitz... prze#%$^& rozumiem i popieram ich postulaty by nie nie dyskryminować ich i ogólnie nie utrudniać im życia bo i tak mają pod górkę, jestem przekonany że 99% z nich nie chciałoby urodzić się transseksualistą - ja nie oceniam ludzi po wyglądzie ważne jest jakim jesteś człowiekiem i co faktycznie robisz.
a co by była jasność - adopcja przez gejów, greenpeace i cała reszta to nie moja bajka, choć np. jestem zwolennikiem legalizacji dragów
EOT

a co by była jasność - adopcja przez gejów, greenpeace i cała reszta to nie moja bajka, choć np. jestem zwolennikiem legalizacji dragów
EOT
Użytkownik Albo-Albo dostał dwutygodniowego bana. Jeśli w tymczasie założy kolejne konto na forum - zbanuję Go dożywotnio.
Aha - tymczasowy też został zbanowany.
Aha - tymczasowy też został zbanowany.
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.

Nie żebym się nimi zgadzał, ale ban za poglądy?