Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0

Post autor: Klafuti »

Wieszkto pisze:
Klafuti pisze:A jak Twój podpis się ma do tego? Bo wygląda na środek rozwiązujący wszystkie problemy.
To zależy co masz na myśli ,
o co chodzi z podpisem , 8)
czy jak rozwiązałem sprawę oszukańca, =D> #-o ](*,)
czy sprawę mojego czasowego uzależnienia od % :-({|=
Nie, mam na myśli, że jak trafisz na zbola, to robisz mu poważne przykrości.
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Sprzed roku, ale nie wiem, czy było...
19 stycznia w Jarosławiu (Rosja) kierowca Toyoty Corolli stracił panowanie nad pojazdem i zderzył się z jadącym z naprzeciwka autobusem. Pomimo znacznych uszkodzeń (zostało zaledwie pół samochodu) jechał dalej i niedługo później wziął udział w kolejnym wypadku. Po dojechaniu do centrum miasta kierowca wysiadł z samochodu i uciekł. Po zatrzymaniu przez policję okazało się, że jest kompletnie pijany, a w samochodzie na tylnim siedzeniu znajduje się trup pasażera.
Pijany rosyjski kierowca ucieka połową samochodu
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Wieszkto
Chuck Norris

Post autor: Wieszkto »

Dobre ale taka jest właśnie Rosja , chamstwo kierowców nie zna tam granic .
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Post autor: Żaba »

Wieszkto pisze:
Loizok pisze:Cholera, chyba jestem jedyną osobą w Polsce, który nie ma problemu z p. Grodzką :roll:
Przecież on/ona/ono ma narząd męski podobno także to facet :-# , tylko udaje ażeby nie płacić alimentów :shock2: .
a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnie 8)

BTW prawaków strasznie kręcą siusiaki innych - swoich nie mają ? chcą więcej ?

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Żaba pisze:
a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnie 8)

cóż ciężko wymagać od płaza głębszego myślenia

odnośnie alimentów chodzi o uchylanie się zapewne

a odnośnie prawicy to jest na odwrót prawica mówi o wolności a to lewica chce wszystko kontrolować jak to w socjalizmie i komunizmie bywa a odnośnie tego czegoś na zdjęciu to po prostu wynaturzenia mnie obrzydzają a czymś takim jest jak się chłop za babę przebiera

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

wjazd ad presonam zaliczony, wyzwij mnie jeszcze od hitlerowca i będziesz zwycięszczom :mrgreen:

ponowie pytanie bo może poprzednie było za trudne - co ma zmiana płci do uchylania się od obowiązku alimentacyjnego ? twierdzisz że alimenty wygasają, zmienia się pesel i komornik ma problem ? rozwiń proszę tę jakże głęboką myśl :D

co do "prawicy" w Polsce to kontrola jest jej domeną - poczynając od super Państwa ala PiS, po czarnych co by jeszcze do łóżka ludziom weszli... o programie narodowców wspominać chyba nie muszę - wyjątkiem na "prawicy" jest plankon typu Korwin i ska.

wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia inwalidów z przed i po wypadku to się pośmiejemy :roll: - a jakbyś nie zrozumiał naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest niekulturalne, podobnie zareagowałbym na zdjęcia Pawłowicz, Kruk, Kempy, Sobeckiej... dyskutuj z poglądami a nie z faktem czy ktoś jest karłem czy nie 8)

Awatar użytkownika
Gokish
Księciunio

Post autor: Gokish »

Ż-34 wraca jak tematy polityczne się pojawiają :D
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW :D
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

Żaba, doceniamy Twój heroiczny wysiłek, ale przekonanie prawicowca, że nie ma racji przypomina próbę wytłumaczenia kamieniowi, że nie powinien leżeć, gdzie leży.

Jeśli chodzi o obowiązek alimentacyjny, to proszę mi uwierzyć na słowo, że ustawa nie wspomina o tym, że zmiana płci jest podstawą do wygaśnięcia takowego. :lol2:

Awatar użytkownika
Hoax
Masakrator

Post autor: Hoax »

Bo gdy to pisano nikt nawet nie wpadł na pomysł, że ktokolwiek na poważnie będzie chciał zmieniać płeć ;p

Awatar użytkownika
Naviedzony
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Naviedzony »

To nie byłby jedyny przypadek, w którym ustawodawca nie wpadł na coś pisząc tekst prawny. ;)

Awatar użytkownika
Albo_Albo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Albo_Albo »

Żaba pisze:wjazd ad presonam zaliczony, wyzwij mnie jeszcze od hitlerowca i będziesz zwycięszczom :mrgreen:
jak piszesz głupoty to trudno żebym cię jeszcze chwalił to że łykasz lepiej niż kobiety które na tym zarabiają propagandę bez refleksji to twoja sprawa ale później nie dziw się że ludzie cię nazywają epitetami przynależnymi do niskiego IQ
ponowie pytanie bo może poprzednie było za trudne - co ma zmiana płci do uchylania się od obowiązku alimentacyjnego ? twierdzisz że alimenty wygasają, zmienia się pesel i komornik ma problem ? rozwiń proszę tę jakże głęboką myśl :D
ten akurat argument nie ja pisałem, ale go rozumiem, że zamysł był taki, że zmiana płci imienia i nazwiska mogła bądź była związana z uchylaniem się tudzież próba uchylania się m. in. od alimentów, tego tematu nie zgłębiałem jako że cały temat dotyczącej tego monstrum napawa mnie obrzydzeniem więc jedynie się śmieję z tego, moim zdaniem bardziej za tą "zmianą" płci stała albo dewiacja albo chęć bycia sławnym tudzież zrobienia jakiejś kariery, nie od dziś wiemy że ludzie czasami zrobią wszystko dla tych 5 min sławy
co do "prawicy" w Polsce to kontrola jest jej domeną - poczynając od super Państwa ala PiS, po czarnych co by jeszcze do łóżka ludziom weszli... o programie narodowców wspominać chyba nie muszę - wyjątkiem na "prawicy" jest plankon typu Korwin i ska.
i kolejne bezrozumne paplanie. PIS JEST LEWICOWY JEST TO MIX NARODOWEGO SOCJALIZMU O ZABARWIENIU CHRZEŚCIJAŃSKIM nie ma nic wspólnego z prawicą a to że mainstreamowe media nazywają to prawicą to jest manipulacja. Przypominam że Kaczyńscy TEŻ byli w magdalence i też układali się z Kiszczakiem i spółką jak i dzisiejsze PO, Wałęsy czy Pe es ele o SLD nie wspominając bo to partia starych agentów tylko że jawnych. Ci nie jawni są w PO i PSL i w innych partiach czy mediach. Jedyna osoba to Korwin co ma wspólnego z prawicą tylko że Korwin niestety jest jaki jest i chociaż mądrze prawi to niestety łatwo go zdyskredytować i jest tam gdzie jest.
wrzuć jeszcze jakieś zdjęcia inwalidów z przed i po wypadku to się pośmiejemy :roll: - a jakbyś nie zrozumiał naśmiewanie się z czyjegoś wyglądu jest niekulturalne, podobnie zareagowałbym na zdjęcia Pawłowicz, Kruk, Kempy, Sobeckiej... dyskutuj z poglądami a nie z faktem czy ktoś jest karłem czy nie 8)
jak cie to jara to się śmiej, ja nie śmieję się z czyjegoś nieszczęścia tylko z dewiacji i idiotyzmu tudzież próby zabłyszczenia przed szerszym gremium.

Homoseksualizm został wykasowany z listy chorób POPRZEZ GŁOSOWANIE !! a nie poprzez fachowe i rzetelne badania. Teraz kolejnym praniem mózgów i rozwalaniem wartości chrześcijańskich (jedna z podstaw kultury Europejskiej obok prawa rzymskiego i greckiego podejścia do obiektywnej prawdy) jest ideologia gender oraz mówienie że nienormalne jest normalne a to co było normalne to przestarzałe zgnuśniałe i w ogóle be.

To że małolaty ogarniają na pozytywnie tzw friendly socjalizm w postaci Owsiaków i innych cwaniaków to się nie dziwię ale jeśli ktoś kto po 30 dalej tak pisze to albo jest głupi albo ma w tym interes. Jeśli masz tyle lat co napisałem sam się określ.

tak dla ciekawości ale jak coś to sobie sami później googlujcie czy to prawda czy nie bo PRAWICA w przeciwieństwie do lewicy mówi MYŚLEĆ K**WA:

http://demotywatory.pl/4106376/Tych-dwo ... -zgwalcili

http://img3.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... nl_600.jpg

http://demotywatory.pl/4071164/Ale-jako ... -Newsweeku

http://img2.demotywatoryfb.pl//uploads/ ... ly_600.jpg

jako że nie jest to ani dział ani temat do takiej dyskusji to dalszą dyskusje proponuję przenieść do innego działu i tematu który specjalnie założyłem

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=13&t=42793

Awatar użytkownika
smiejagreg
Ciśnieniowiec

Post autor: smiejagreg »

Dajcie se k...wa spokój z tymi politycznymi pierdołami i gadkami o jakichś popieprzeńcach - przebierańcach, czy jak ich tam zwał. Dosyć tego jest w TV i innych środkach musowego przykazu. Na temat pedałów, gender i innych idiotyzmów tez se piszcie gdzie indziej. Chyba że dowcipnie :wink: :P ...

Wieszkto
Chuck Norris

Żaba pisze:a byłbyś łaskaw wyjaśnić cóż takiego ma posiadana płeć do kwestii alimentów ?... zaintrygowałeś mnie 8)

Cwaniakuje że ich niby nie zrobiło to coś , co do prawaka to ty ewidentną lewacką stroną jesteś , nie cytuj mnie ,nie postój ,nie wysyłaj pm. Będziesz ignorowany za bestialskie/Kryminalne poglądy ,ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .
Jesteś lewakiem a więc stosuje się zasada powojennego podziemia < z BCh/AK powiedzonko >: Trzymaj język za zębami i nie gadaj z frajer...!
Tyle [-X
Ostatnio zmieniony 15 sty 2014, o 19:00 przez Wieszkto, łącznie zmieniany 1 raz.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Miałem się wypowiedzieć, ale jak ktoś zaczyna dyskusje od wrzucenia linków na demotywatory, to sorry :D Nie znam Cię, alboalbo, ale musisz popracować nad formą wypowiedzi i prowadzenia dyskusji. Szkoda, bo sam mam poglądy prawicowe, ale niestety nie mogę Cię poprzeć. Sposób Twoich wypowiedzi oraz przytaczane argumenty, które są bez żadnego pokrycia i źródła oraz opierają się na demotach, nie pozwalają na jakąkolwiek poważną rozmowę.
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
kubencjusz
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: kubencjusz »

Aby w końcu rozmowy były na poziomie :D :

Obrazek

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

Wieszkto pisze: co do prawaka to ty ewidentną lewacką stroną jesteś , nie cytuj mnie ,nie postój ,nie wysyłaj pm. Będziesz ignorowany za bestialskie/Kryminalne poglądy ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .
zobacz moja babcia walczyła w powstaniu, pradziadkowi za powstanie styczniowe skonfiskowali majątek, nikt z rodziny nie wspierał PRL-u, uważam że sand-nigry powinny wrócić do siebie, a Islam nie jest religią pokoju, popieram karę śmierci, pedofilów najchętniej gotowałbym w oleju, jestem hetero i mam dzieci, popieram podatek liniowy i likwidację ZUS - ale uwaga jestem... lewakiem i tu najlepsze bo... nie podoba mi się naśmiewanie z czyjegoś wyglądu/choroby/problemu (jakby transeksualizmu nie definiować), przytocz mi proszę gdzie promuje ???
Wieszkto pisze: za bestialskie/Kryminalne poglądy ich promowanie, co jest szkodliwe dla naszego narodu .

jako Narodowiec powinieneś opanować polszczyznę na tyle by to zadanie nie było zbyt trudne

BTW jesteś z tych Narodowców co lubią Kościół czy z tych co nie lubią ?

Wieszkto
Chuck Norris

to jest dobre parodia czołówki Warsaw Shore... :D
http://www.youtube.com/watch?v=s4JacB-W5ZE

żaba nic ci do tego =; do moich poglądów , ja nie znoszę wszelkiego pierdol... o mocy Gender . Możesz być kim chcesz ale płci nie zmienisz , to nienaturalne.

Awatar użytkownika
Żaba
Masakrator

spoko rozumiem ale gdzie pisałem że to normalne, fajne, że promuje takie zachowania itd. ??? po prostu z góry założyłeś że tak uważam :roll: a wcale tak nie jest, to primo. secundo - sytuacja transseksualistów jest podobna jak tych co byli na rampie w Auschwitz... prze#%$^& rozumiem i popieram ich postulaty by nie nie dyskryminować ich i ogólnie nie utrudniać im życia bo i tak mają pod górkę, jestem przekonany że 99% z nich nie chciałoby urodzić się transseksualistą - ja nie oceniam ludzi po wyglądzie ważne jest jakim jesteś człowiekiem i co faktycznie robisz.

a co by była jasność - adopcja przez gejów, greenpeace i cała reszta to nie moja bajka, choć np. jestem zwolennikiem legalizacji dragów

EOT

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Użytkownik Albo-Albo dostał dwutygodniowego bana. Jeśli w tymczasie założy kolejne konto na forum - zbanuję Go dożywotnio.

Aha - tymczasowy też został zbanowany.
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Robaczek
Wałkarz

Post autor: Robaczek »

Nie żebym się nimi zgadzał, ale ban za poglądy?

Zablokowany