Co zmieni się w 9 edycji? (Podsumowanie link w 1 poscie)
Re: Co zmieni się w 9 edycji?
czy pojawiły się już jakieś konkretne daty wydania 9 ed??
Jakaś planszówka w settingu 40k wychodzi, nie jest to nic z nowej edycji.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
to będzie coś w rodzaju space hulka tylko imperium reprezentują różnego rodzaju asasyni jak calidus etc przeciw chaosowi i kultystom.
tak sobie myślę teraz... wh40k przerzuca się z 25mm podstawek na 32mm to może w 9ed też nam coś podobnego zrobią wedle mody większe sprzedaje się lepiej, często figurki już się mieszczą na 20mm i trudno je ustawić btb a dobrze by wyglądały np. na 28mm?
Zmiana podstawek setkom modeli... wątpliwe, że GW robiąc w ostatnim okresie tak znaczące machinacje ma w planach zarabiać na podstawkachesgaroth pisze:tak sobie myślę teraz... wh40k przerzuca się z 25mm podstawek na 32mm to może w 9ed też nam coś podobnego zrobią wedle mody większe sprzedaje się lepiej, często figurki już się mieszczą na 20mm i trudno je ustawić btb a dobrze by wyglądały np. na 28mm?
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2015, o 19:42 przez Kordelas, łącznie zmieniany 3 razy.
Nieważne gdzie patrzy inkwizytor... i tak widzi wszystko!
- Kacpi 1998
- Masakrator
Nie liczy się ilość tylko jakość! Phi wasze drybrushowe podstaweczki to by się w jeden dzień przerobiło...
o Kur..... Mam ponad 400 skinków
- kubencjusz
- Szef Wszystkich Szefów
woch & ogry gaved no fucks
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
gorzej ci co całe swe kolekcje idące w setki a nawet tysiące modeli będą musieli przerobić
- Big Boss M.
- Falubaz
Za jakieś 3tyg wszystko będzie jasne, ponoć sklepy w PL od przyszłego pon będą mogły zamawiać startery ala wyspa krwi i za mniejwięcej 3tyg będzie ich premiera
O ile wiem na startery przyjdzie jeszcze poczekać parę miesięcy. Na razie wypuszczają podręcznik do nowej edycji.
Już tak robili wcześniej, gdyby to było wypuszczane w jednym czasie nikt by im nie kupił dużego rulebooka, a tak mogą nas skasować
Już tak robili wcześniej, gdyby to było wypuszczane w jednym czasie nikt by im nie kupił dużego rulebooka, a tak mogą nas skasować
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5