Problemy początkującego
Moderator: KrzysiekW
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Re: Problemy początkującego
Exalted Chariota składa się z dwóch takich modeli.
Blissful Bindings.
Połowisz wsa przeciwnika kiedy atakuje on właściciela przedmiotu i tylko wtedy. Robi to przed dodaniem lub odjęciu sobie wsa z innych źródeł (magia, przedmioty) w zaokrągleniu do góry.
Z tego co wiem nie wiadomo nic nowego o nowym booku.
Połowisz wsa przeciwnika kiedy atakuje on właściciela przedmiotu i tylko wtedy. Robi to przed dodaniem lub odjęciu sobie wsa z innych źródeł (magia, przedmioty) w zaokrągleniu do góry.
Z tego co wiem nie wiadomo nic nowego o nowym booku.

lol poczekam do wypłaty i wezmę. fajny box
Emp/DoCh
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
"Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują" A.E.
wg prawa przysługuje Ci możliwość zwrotu nieużywanego towaru. Skorzystaj z tego i cofnij te które idą pocztą.ALTPL pisze:Powiem, wam, że foch na GW za to to... Kupowałem Luzem i demonetki i seekerów i charioty ( kupiłem 3 a 7 jeszcze do mnie jedzie )... Ach! Szkoda gadać
Zestaw to 191 zł
pojedynczo nawet po cenach Gnoma to 235zł chyba więc 40zł możesz przesłać mi

Ja też to pudełko już zamówiłem

Mi tam się zestaw podoba, zawsze to taniej coś a jak ktoś planuje zakup ich wszystkich to jaka kolwiek oszczędność jest spoko
Zawsze mogą podnieść cenę chariotu i już będzie większa opłacaloność

Ja czekam na zmiany Nurglowe w związku z wyjściem nowej czterdziechy ( a przynajmniej mam taką nadzieję ) - może zrobią ładnego GUO ? Bo ten, którego obecnie można od GW kupić nie wygląda jakkolwiek dobrze.
Kombinowałem ostatnio nad jakąś rouge listą i wykoncypowałem coś takiego :
Total Roster Cost: 4480
[General] Courtesan of Lust (1#, 1070 pts)
1 Courtesan of Lust, 2 Spells, Divination, Dance of Death, Eternal Sword, Blissful Bindings
Harbinger of Change (2#, 510 pts)
1 Harbinger of Change, 2 Spells, Divination, Far Seeing, Scrolls of the Eighth Pact, Blazing Chariot
Slaughterers (15#, 395 pts) FCG
Horrors (10#, 340 pts) CM
Blood Chariot (1#, 330 pts)
Pestilent Beasts (3#, 390 pts)
Clawed Fiends (2#, 220 pts)
Brakuje mi jednego Rydwanu Tzeentchowego, ale nie mam pomysłu za co innego go wsadzić.
Kombinowałem ostatnio nad jakąś rouge listą i wykoncypowałem coś takiego :
Total Roster Cost: 4480
[General] Courtesan of Lust (1#, 1070 pts)
1 Courtesan of Lust, 2 Spells, Divination, Dance of Death, Eternal Sword, Blissful Bindings
Harbinger of Change (2#, 510 pts)
1 Harbinger of Change, 2 Spells, Divination, Far Seeing, Scrolls of the Eighth Pact, Blazing Chariot
Horrors (10#, 340 pts) CM
Blood Chariot (1#, 330 pts)
Brakuje mi jednego Rydwanu Tzeentchowego, ale nie mam pomysłu za co innego go wsadzić.
Thank You for the Daemon!
Keeper nie potrzebuje Blissfull Bindings z jego WS10 i tak będą trafiać na 5.
Za to potrzebuje bardzo amu z regeną.
Na blazing chariot warto wrzucić MR1+HT
3 bestie niewiele robią więc lepiej polącz je w 5 i dodaj furie.
Tak po za tym nie masz nic do prawdziwego CC. Kazdą walkę zje Ci CR.

Za to potrzebuje bardzo amu z regeną.
Na blazing chariot warto wrzucić MR1+HT
3 bestie niewiele robią więc lepiej polącz je w 5 i dodaj furie.
Tak po za tym nie masz nic do prawdziwego CC. Kazdą walkę zje Ci CR.
Ja tego używam jako GUO. W mojej ocenie odpowiada jak najbardziej.ALTPL pisze:Ja czekam na zmiany Nurglowe w związku z wyjściem nowej czterdziechy ( a przynajmniej mam taką nadzieję ) - może zrobią ładnego GUO ? Bo ten, którego obecnie można od GW kupić nie wygląda jakkolwiek dobrze.

Ciężko jest zrobić jakikolwiek spis Poly, który by nie obrywał mocno wpierdziel w CC. Wydaje mi się, że jedynym sensownym zamienników dobrych aspektów byłoby odpowiednie wrzucenie heraldów tzeentcha na Divination/Evocation na buffy albo Witchcraft na de-buff. Eventualnie zrobić Comet-Oriented Army i modlić się o to, żeby nie wybuchnąć podczas rzucania czaru 

Thank You for the Daemon!
Kurde znalazłem przynajmniej w mojej opinii najlepszego wujka zarazy, jestem zakochany w modelu !
Niestety cena zabija jak i strach przed kłopotami z cłem i wysyłką tak jak inni forumowicze mieli z tą firmą 
https://www.creaturecaster.com/products ... -pre-order

https://www.creaturecaster.com/products ... -pre-order

No właśnie ale tak to uważam że piękny model, ale jak wyjdzie cło, vaty i sraty to już ciężkoStan pisze:Plus z tego co pamiętam urząd celny dolicza cło i vat bo według producenta to modele kolekcjonerskie a nie do gier.