Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Karl_Gustav
- "Nie jestem powergamerem"
JA mu tego prawa nie odbieram. Nie pozwalam tylko, aby usiłował wpoić je (EDIT-chodziło mi o jego zdanie, oczywiście) innym. Na siłę.Taraś pisze:Oskar też ma prawo do własnego zdania Jest to niestety wolny kraj więc każdy robi to na co ma ochotę
Dobra, ja wiecej o tym nie piszę, bo z narkotykami styczności, dzieki Bogu, nie miałem. I nie mam o czym gadać.
- Karl_Gustav
Proszę bardzo, mi to ani troszkę nie zaszkodzi. Tak więc o czym spamujemy?
- Karl_Gustav
Pewnie tak.
Żegnajcie, będę za tydzień. Pomorze wita.
Żegnajcie, będę za tydzień. Pomorze wita.
Dołączam sie do listy. Nawet Godfather wiedział ze narkotyki to shitKarl_Gustav pisze: Skavenblight, Fingor, Kapitan Hak - oni uważają, że narkotyki, kolokwialnie mówiac, są złe.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To ja w takim wypadku dołączę się do chóru i powiem, że narkotyki są złe i wódka jest zła i od tego momentu nie będę już niczego brał ani pił.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A tak w ogóle to dzisiaj bez mojej pomocy (bo sobie kostkę skręciłem ) mój tim wygrał w finale pierwszej ligi CNBA 15 punktami i awansowaliśmy do Superligi. Więc generalnie mam dzisiaj dobry humor.
A licky boom boom down!!!
kobiety tez czasem wykanczaja finansowoSkavenblight pisze:Ja wiem, czy nieszkodliwą? Wykańcza finansowoRaptaparat pisze:Jedyna nieszkodliwa uzywka jest warhammer aaargghh
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Tak sobie tłumaczRaptaparat pisze:Jedyna nieszkodliwa uzywka jest warhammer aaargghh
... i papierosy
E tam vodka w odpowiednich ilościach, w odpowiednim towarzystwie i z dobra przepoją nie jest zła