Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
mam ta magiczke xD tyle ze w standardowej wersji na kulce z elementalami =P
Solo "Rogaty Szczur"
Beast Herds
Beast Herds
ten koles ma same najlepsze armie... jego WoC i orki do 40tki wymiataja...
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- Aron_Banalny
- Masakrator
zajebisty tylko z tego co widzę to ma miecz zamiast szabelki.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Master of reality
- Oszukista
Fajny ten husarz tylko stać mógłby jakoś lepiej bo teraz wygląda jakby miał nadzieję się wzbić w powietrze na tych skrzydłach
Skala to po podstawce wnioskuję, że pasuje do wfb.Rizzen pisze:Myślałem, że ten Żaba-Kapłan udziela im ślubu, ale ten obok Króla to też facet...
Kurcze, ale jestem nietolerancyjny
Fajna ta dziewczyna z rogiem, jak to skala i co za model?
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
Z husarza to ma co najwyżej skrzydła, bo ani zbroja, ani broń nie jest zgodna z żadnymi realiami historycznymi
Zaś jeśli chodzi o jakiś system fantasy to jak najbardziej ok, choć jednak wolałbym takiego który wygląda jak prawdziwy
Zaś jeśli chodzi o jakiś system fantasy to jak najbardziej ok, choć jednak wolałbym takiego który wygląda jak prawdziwy
quidamcorvus: Bardzo fajna praca, właśnie tak wyobrażałem sobie Nurglowca (jak zapewne nie tylko ja) Sztandar robi wrażenie, podobnie jak wierzchowiec.
Jako, że jestem wielbicielem systemu Confrontation nie miejcie mi za złe, że często wrzucam modele z tego systemu, bo faktycznie jest co oglądać.
Model był malowany farbami olejnymi -jak pisał autor.
Jako, że jestem wielbicielem systemu Confrontation nie miejcie mi za złe, że często wrzucam modele z tego systemu, bo faktycznie jest co oglądać.
Model był malowany farbami olejnymi -jak pisał autor.
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
model orka calkiem fajny, malowanie extra!
Co do żabiego stawiku, to jest po prostu 'bajeczny'
Co do żabiego stawiku, to jest po prostu 'bajeczny'
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
http://www.bugmansbrewery.com/topic/271 ... -warriors/
najlepsze dwarfy jakie widziałem. Koleś rozłożył mnie na łopatki a przy oglądaniu drugiej strony zgubiłem pod biurkiem szczękę. Mistrz mistrz mistrz. A kto powie inaczej temu rzucam challenge'a!
najlepsze dwarfy jakie widziałem. Koleś rozłożył mnie na łopatki a przy oglądaniu drugiej strony zgubiłem pod biurkiem szczękę. Mistrz mistrz mistrz. A kto powie inaczej temu rzucam challenge'a!
Fajne szczególnie ten (poza broda ) :
ale nie zniszczyły systemu
ale nie zniszczyły systemu