Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zagrać bitewke w battla od czasu do czasu to jest to ,ale turnieje to czyste zło dla zdrowia i kieszeni . Kupić armie i zapłacić za pomalowanie to pół biedy , wyjazdy na przestrzeni czasu kosztują jeszcze więcej . Często po masterach nie moge przemęczony zasnąć , słysze turlane kostki , lub rozrysowywują mi sie przed oczami łańcuchy prawdopdobieństwa i możliwe kombinacje zagrań .... istny flashback !
Raptaparat nieopłacalną , ale nieodzowną niestety !
Raptaparat nieopłacalną , ale nieodzowną niestety !
Beka na maxa
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jakoś dasz radę.Pawełek pisze:ja niestety też jestem złej myśli
no ale zobaczymy, źle znoszę przebywanie z osoba przyćmiewającą mnie urodą i intelektem wiecej niż 2 godziny.
Faktycznie niewesoło A od razu nie możesz się zabrać do rzeczy?Pawełek pisze:i jeszcze do niej mówić bedę musiał
[*][*][*]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Epic fail.Fanatyk pisze:A ja nie miałem i nie będę miał studniówki!
Doskonałe przeżycie
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Czyli po ch**u fest?Pawełek pisze: idę z tak zajebistą dupą, że klękajcie narody.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zwłaszcza, że Twoja fotka też tam jestM.T. pisze:OK, OK, będę milczał
A dają czasem dużoM.T. pisze:A wbrew pozorom kobiety nie wykańczają finansowo... po prostu jeżeli coś dają to potem wymagają... :):)
@Pyś
Lepiej iść i żałować niż nie iść i żałować
[nie mieliście żadnych głupich rzeczy na miarę studniówki w UK?]