RUM-ors 8 ed Brodacze.
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: RUM-ors 8 ed Brodacze.
Cena jest ta sama, oba oddziały po 12 kosztują. Ale fakt, kusze wydają się mieć większy sens teraz
panterq pisze:Odpowiedź jest prosta - w starciu Kusznicy vs Thundzi wygrywają Irondrakes.
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Aaa, bo zabrali +1. No to faktycznie cienizna. Widać wyliczyli, że poprzednio ludzie wystawiali więcej thudów niż kusz
Czas na zmianę figurek.
A porównanie jednostek core i rare nie jest na miejscu, tak samo jak hammererzy wygrywają z longbeardami - co z tego, muszę z czegoś to 600 pkt zrobić.
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
A porównanie jednostek core i rare nie jest na miejscu, tak samo jak hammererzy wygrywają z longbeardami - co z tego, muszę z czegoś to 600 pkt zrobić.
Warriorow i kusze bedzie sie w core dawalo... jakos miejsca dla longow za 14pkt nie widze w mojej rozpie ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Co do Irondrakes - grałem test z WE. W 10 Irondrake'ów wpadł oddział 6 driad (2 spadły ze stand & shoot), wypłacił swoje ataki, zabił mi 2 modele, w zwrotce stracił 3 driady i przegrał o muzyka.
Mają duży potencjał, pytanie czy będą mieścić się w każdej rozpisce.
Mają duży potencjał, pytanie czy będą mieścić się w każdej rozpisce.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
- Barbarossa
- Mniejsze zło
No faktycznie, rzadka to jednostka, która zabija 6 driad ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Z HW/S i parry na 5+? Chyba niewiele. 1,5 rany statystycznie zadają, jak dobiegnie 6.
są, w nowym army bookuJakvbek pisze:Cześć, powtórzę swoje pytankoCzy były już gdzieś zdjęcia Ironbreakers? Strasznie się nastawiałem na ich wygląd, a teraz coś cicho-sza
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=m3pqEA5AXTE#t=33
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
posłuchaj tego islamofilu.....
http://www.youtube.com/watch?v=CMEwoGGL6dg
"nie dyskutuj z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: