Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
-Czym się różni małżeństwo od więzienia?
-W więzieniu masz większe szanse na anal.
Pacjentka skarży się u lekarza:
- Panie doktorze. Jak siadam na kiblu i sram to mi się ząb rusza.
Doktor myśli, myśli, myśli... W końcu mówi:
- Proszę odwijać nici ze zrazow.
-W więzieniu masz większe szanse na anal.
Pacjentka skarży się u lekarza:
- Panie doktorze. Jak siadam na kiblu i sram to mi się ząb rusza.
Doktor myśli, myśli, myśli... W końcu mówi:
- Proszę odwijać nici ze zrazow.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Pozdro dla kumatych

respekt Tomash
dobre
dobre
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
mnie to wygląda na pedo-biskupa (by nie powiedzieć papieża)
c4:

c4:

dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Hahah Lasti! Mocne 
http://www.youtube.com/watch?v=SEVU-YLp ... r_embedded
Nie rezygnujcie po 1 minucie
obejrzycie całe, polecam 
pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=SEVU-YLp ... r_embedded
Nie rezygnujcie po 1 minucie

pozdrawiam

http://www.youtube.com/watch?v=dhcun1by ... re=related
Pierwsza polska kampania promująca picie mleka
Pierwsza polska kampania promująca picie mleka

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!

Okurde
Muszę swoją dziewczynę zabrać na bezdotykową i nauczyć jak się tam myje wóz zanim przyjdzie jej do głowy równie rewelacyjny pomysł

Muszę swoją dziewczynę zabrać na bezdotykową i nauczyć jak się tam myje wóz zanim przyjdzie jej do głowy równie rewelacyjny pomysł

było pare miesięcy temu ale w wersji oryginalnej a nie jako taki gówniany polski remiks