Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
W wielu punktach masz rację. Piszac o podnoszeniu poziomu miałem na myśli średni poziom ligowca ze środka tabeli. Nie porównywałbym Valencii do Sunderlandu - temu ostatniemu baardzo daleko jeszcze do trzeciego miejsca w lidzeIngen175 pisze:Nie jestem pewien tego podnoszenia poziomu drużyn w lidze angielskiej. Ostatnio Sunderland odbijał się od Valencii, jak od ściany. Wygląda na to ,że w 1/4 LM nie będzie żadnego klubu z wysp. To sytuacja nienormalna, ale zwłaszcza w tym kontekście nie widzę tego "podnoszenia poziomu".
Ajax, dokładnie. Na przestrzeni lat wychowali zresztą więcej gwiazd od Barcy.
BTW. Arsenal i pomysły Wengera to już temat na zupełnie inną rozmową. Osobiście szanuję go, ale wydaje się że powinien już odejść. Od dłuższego czasu Arsenal jest wysoko, ale właśnie przez ten brak zakupów (co widać zwłaszcza w obronie) powoli spada. Kiedyś łoił Tottenham a dziś jest odwrotnie.
smiejagreg pisze:A ja w Barcelonie![]()
.
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
proszę cię. manchester bez rooneya, evry i innych. wiedzileli co mają zagrać i nie szaleli niepotrzebnie. oszczędzają siły na ligę. united widzę w finale LEIngen175 pisze:A najbardziej cieszy mnie postawa Ajaxu. Dołożyli MU na ich własnym boisku. Szkoda ,że zabrakło im trochę do awansu. Ale cóż, to tylko obrazuje stan ligi angielskiej. Awans z problemami do 1/16 ? Ciekawe