Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 4.0
Ciekawe co z pozostałą 3 

Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
SerioDymitr pisze:ee, to stare strasznie

Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
Jacobs pisze:No nie przesadzajcie, to ma 2 miesiące, aż takie stare nie jest
W necie i naszym świecie to już prehistoria

Nie macie czego pokazywać

-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
to że Tobie się nie podoba, nie znaczy, że innych nie śmieszy. Z drugiej zaś strony, jak zaczynasz pisać o problemach z prawem, to mój nastrój też się poprawia.Wieszkto pisze:Nie macie czego pokazywać, tylko debila który robi z siebie i wszystkich woku debila
. W dodatku ma przez to problemy z prawem
.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Cieszy mnie to iż humor ci poprawiłem.Dymitr pisze:Z drugiej zaś strony, jak zaczynasz pisać o problemach z prawem, to mój nastrój też się poprawia.
-Qc- pisze:Sie naucz - to jest TROLL. Ja jestem ARTYSTĄ (artystOM dla groszka - ogladasz fulham w niedzielę nie?)
Skądś ten milion subów sie wziął, także chyba jesteś w mniejszościWieszkto pisze:Nie macie czego pokazywać, tylko debila który robi z siebie i wszystkich woku debila
. W dodatku ma przez to problemy z prawem
.

Turniejowo nowe WEwenanty pisze: Anioł zagłady przerzuca się na budżetową kawę? Koniec świata (sic!).
12/4/5
Zauważ jedno cześć ludzi którzy go subóją ma go dosyć i cofa subskrypcje. Zazwyczaj dają mu suba jak są młodzi , starzeją się modrzeją i maja pajaca dość . Powiedzmy szczerze jego filmy są populistyczne i niebezpieczne , mam wrażenie że robione też dla debiliJacobs pisze:Skądś ten milion subów sie wziął, także chyba jesteś w mniejszości

Obecny największy na świecie kanał na YT to włąśnie taki na którym gość gra w gry. Podchodzi już pod 23 mln subów i z tego co się orientuje zarobił już koło 100 mln dolarów za całą swoją karierę za same reklamy wyświetlane na filmikach 

12/4/5
Jacobs pisze:Podchodzi już pod 23 mln subów i z tego co się orientuje zarobił już koło 100 mln dolarów za całą swoją karierę za same reklamy wyświetlane na filmikach

Jak to uważasz za błazeństwo, to chyba Remiego jeszcze nie widziałeś... 
http://www.youtube.com/watch?v=hw00i6TKi0A

http://www.youtube.com/watch?v=hw00i6TKi0A
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów