T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Re: T9A:FB 2.0 - przecieki i dyskusja
Gdzieś dostępne są aktualne AWAS i zebrane w kupę? Chyba to jest jeden z fundamentów problemu, większość dyskusji na forum t9A można zamknąć upubliczniajac ta informację wraz z krótkim opisem, tak jak kiedyś zrobili w scrollu o 3 elfich rasach.
Wiadomka . Mam jeszcze Imperium, Bretkę i Ogry więc dla odstresowania pogrywam sobie ogrami i czekam na jakieś DOBRE ZMIANY dla Infernal Dwarfówkangur pisze:Dobrze jest mieć 2 armie Galahad. Wersje 1.3 przegrałem na chłopskiej KoE a DE były od czasu do czasu wystawiane . Teraz po cięciach i bonusach jest odwrotnie
Odo - niektóre asaw są niepewne i zależą od bgt. Nie tyle że błędne co nieprecyzyjne. Poza tym moim zdaniem upublicznienie raczej otworzy pudełko Pandory niż zamknie usta. Od razu polecą sugestie jak to doprecyzować, zmienić, dlaczego elfy mają za mało itd. Nie mniej upublicznić wypada i prace nad tym są w toku.
Bo taf 3 i słaby save. To wdg jest za słabe, a nie elf za mocny. Nie masz jak z dystansu abusować tych słabych stron i musisz się przebijać w kombacie, gdzie wdg kuleje, dlatego ci to przeszkadza. Sytuacja się zmienia diametralnie jak po drugiej stronie przeciwnik strzela (sa, se itp) nagle zdejmujesz modele garściami.Janus pisze: no spoko to dla GW, ale co walką spearami itp.? czemu mają mieć +1 to hit?
myslisz, ze w nastepnym hotfixie, czy jak to nazywac sie bedzie, to w koncu zmienia?swieta_barbara pisze:VC to jest zupełnie osobny temat - armia już którąś edycję jest pogięta zewnętrznie, w ogóle olewa jakiekolwiek ASAW, wszystkie wskaźniki mówią, że jest za wysoko w power curve i popularity i wciąż dostają bonusy.
- swieta_barbara
- habydysz
Nie mam pojęcia, potraciłem wszystkie swoje dostępy, mam Layout, Lectoring, Art i Background.Shino pisze:myslisz, ze w nastepnym hotfixie, czy jak to nazywac sie bedzie, to w koncu zmienia?swieta_barbara pisze:VC to jest zupełnie osobny temat - armia już którąś edycję jest pogięta zewnętrznie, w ogóle olewa jakiekolwiek ASAW, wszystkie wskaźniki mówią, że jest za wysoko w power curve i popularity i wciąż dostają bonusy.
Tak jest! Zabrać zombie scoring! Kto to widział żeby piechota klockowa scorowała! Oni są jak slayerzy i lugary!Eltharion pisze:To by realnie coś zmieniło
Po za tym zombie dalej scorują To serio już nawet nie jest śmieszne
Z 2 strony - zombie maja T3 - może powinny mieć GW i reflexy?