Istotnie mogłby miec T4 tzn. gostek bo po co takowy dyskowi ? skoro to jedno łundowy ...Szkoda jednak, że Exalted ma te marne 4T a dysk jest...cienki. Mogli mu co najwyżej obniżyć do 4 S i T.
Nadciągają Hordy Chaosu :)
Moderator: JarekK
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Historia chaosu w podręczniku kończy się na...przygotowaniach do inwazji chaosu która została opisana w Storm of Chaos. Czyżby tam świat się zatrzymał albo cofnął do tyłu i teraz Chaos zwycięży, tzn w 8 edycji?
Sorcerer Lord może używać Death, Fire, Shadow, Heavens plus magia choasu
Sorcerer może używać Death, Fire plus magia chaosu
Poisoned attacks dla piesków za 3 pkt a scaly skin za 1.
Sorcerer Lord może używać Death, Fire, Shadow, Heavens plus magia choasu
Sorcerer może używać Death, Fire plus magia chaosu
Poisoned attacks dla piesków za 3 pkt a scaly skin za 1.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2008, o 19:45 przez Grand Admiral Thrawn, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczko super - exalted czincza na dysku i chajda na maszynki, w zasadzie wychodzi na to samo jak nie lepiej, przeżywalność niższa ( bo dysk lipny ) ale za to dużo taniej ( jednak magia czincza nędzna imo była i naprawde na plus że mark nie obdarza 2lvlem:P ) i 5 cali szybciej.
no kurde oczko to idealna sprawa dla kolesia ktory jest teczy z demon swordem - najlepiej mag
tym swordem mozna sie niezle pocharatac. Tak czulem, ze jest jakis haczyk.
czyli zostaje mag lord na koniku czincza jak dla mnie
czyli zostaje mag lord na koniku czincza jak dla mnie
to skumaj teraz tuniej par- demony z chaosem, i obydwie armie wystawiają te ch bannery z -2 do ld... (-4 ld- miaaaazga)Nehan pisze:czyli nie na rycerzachBanner of Despair??? - 75pts
all enemy units with LOS to the banner suffer -2 to their leadership
za to -2!
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2008, o 19:48 przez Morrok, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Przykro mi.
Doom Totem to się nazywa cena ta sama ale tylko -1
I rydwany nie są 2za1 slot.
Doom Totem to się nazywa cena ta sama ale tylko -1
I rydwany nie są 2za1 slot.
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Nie jeżeli tylko ma. Toż piszę tu wszytko cytując podręcznik
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Pdf...103 MB...oby tylko Szaman mi łba nie uciął.
Co do demona nowego...NIESTETY są tam jego zdjęcia i drugiej wersji...żal aż pupe ściska. Jak spojrzałem to się śmiać zaczęłem.
Szukajcie na osiołku. On Was zaprowadzi do szczęścia i wiedzy.
U mnie z uploadem jest marnie więc wolę o tym napisać tutaj. Szybciej dostaniecie się do upragnionej wiedzy z emule. Mimo to pytajcie śmiało to odp na nurtujące Was przemyślenia.
Warriors_of_Chaos_small --> to tego szukajcie (na szczęście brak okładki słodziutkiego wojownika khorn'a)
Co do demona nowego...NIESTETY są tam jego zdjęcia i drugiej wersji...żal aż pupe ściska. Jak spojrzałem to się śmiać zaczęłem.
Szukajcie na osiołku. On Was zaprowadzi do szczęścia i wiedzy.
U mnie z uploadem jest marnie więc wolę o tym napisać tutaj. Szybciej dostaniecie się do upragnionej wiedzy z emule. Mimo to pytajcie śmiało to odp na nurtujące Was przemyślenia.
Warriors_of_Chaos_small --> to tego szukajcie (na szczęście brak okładki słodziutkiego wojownika khorn'a)
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2008, o 22:02 przez Grand Admiral Thrawn, łącznie zmieniany 1 raz.
http://wargaming.sk/modules/newbb/viewt ... =0&start=0
Ten sam motyw na słowackim forum
Ten sam motyw na słowackim forum
Rozwiałeś moje wątpliwosciGrand Admiral Thrawn pisze:Warriors_of_Chaos_small --> to tego szukajcie (na szczęście brak okładki słodziutkiego wojownika khorn'a)
lipa.
helka jest bardzo osłabiona.
ma S10 tylko pod dziurką, nie ma magicznych ataków, nie ma warda, nie może brać giftów. za to testuje liderkę co turę i rampadżuje 3d6, do tego jest monster&handlers.
giftów nie można powtarzać (!!!), do tego są w większości słabe (demon princa wystawiać chyba sensu nie ma). fajny jest tylko splendor (-1 do testów Ld wywołanych przez bohatera lub oddział, 35p.), trzecie oko (bohater zna czary maga przeciwnika, którego widzi, 25p), homunculus (dorzut d3 do jednego czaru co turę, za to test głupoty w następnej, 20p.) i roar (oddział w 12 calach otrzymuje 2d6 hitów z s1, 20 p). jest spell familiar.
jak chcecie coś konkretnego, pytajcie.
dużo za to dobrych przedmiotów dla magów. power familiar 25p (ale daje tylko pd), skull of katam - daje +1do casta magom w 3 calach (50p), krew cińcia - przerzut co turę kości magii oprócz 1 (30p)
helka jest bardzo osłabiona.
ma S10 tylko pod dziurką, nie ma magicznych ataków, nie ma warda, nie może brać giftów. za to testuje liderkę co turę i rampadżuje 3d6, do tego jest monster&handlers.
giftów nie można powtarzać (!!!), do tego są w większości słabe (demon princa wystawiać chyba sensu nie ma). fajny jest tylko splendor (-1 do testów Ld wywołanych przez bohatera lub oddział, 35p.), trzecie oko (bohater zna czary maga przeciwnika, którego widzi, 25p), homunculus (dorzut d3 do jednego czaru co turę, za to test głupoty w następnej, 20p.) i roar (oddział w 12 calach otrzymuje 2d6 hitów z s1, 20 p). jest spell familiar.
jak chcecie coś konkretnego, pytajcie.
dużo za to dobrych przedmiotów dla magów. power familiar 25p (ale daje tylko pd), skull of katam - daje +1do casta magom w 3 calach (50p), krew cińcia - przerzut co turę kości magii oprócz 1 (30p)
- Grand Admiral Thrawn
- Falubaz
Daemon Prince który jest potęzniejszy od lorda chaosu a już na pewno od krasnali obsługujących helenę ma tylko 8Ld to fakt...autor książki dał ciała (albo więcej) Tę książkę napisał idiota.
i DP nie moze wchodzic do jednostek
Jeszcze tego nie ściągałem ale żeby nie trzeba było po słowackim forum chodzić
próbowałem sobie właśnie złożyć rozpiskę
i powiem wam
KURWA MAĆ
na nic punktów nie ma.
wszystko jest jednak horrendalnie drogie
bohaterowie mi zżerają połowę punktów (i to bez smoka, mantykory ani princa!)
a głupi klocek maruderów kosztuje dwie stówy.
nawet psiakrew jednej helki nie ma jak wrzucić, co dopiero dwie.
i powiem wam
KURWA MAĆ
na nic punktów nie ma.
wszystko jest jednak horrendalnie drogie
bohaterowie mi zżerają połowę punktów (i to bez smoka, mantykory ani princa!)
a głupi klocek maruderów kosztuje dwie stówy.
nawet psiakrew jednej helki nie ma jak wrzucić, co dopiero dwie.
Ostatnio zmieniony 24 wrz 2008, o 23:19 przez Nehan, łącznie zmieniany 1 raz.