Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tam się przejmujesz. Ch** im w dupe.Pawełek pisze:ale zamulacie
Masz szczęście - nie doświadczyłeś jeszcze resetów kilka razy z rzędu i innych tego typu atrakcjiYpsilanti pisze:Właśnie wygodę ma świetną moim zdaniem i nie zauważyłem, żeby system nie był stabilny
W gry gram tylko na konsolach ostatnio (no dobra, na PC gram w Wiedźmina Wiesza się, ale jestem na 100% pewny, że to wina gry a nie Visty ), więc mi to rybka.
A co do Wiedźmina - wyzbyłbym się pewności
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
rzucam mąką
TakLesthad pisze:Idzie ktos na koncert Korna w warszawie ?
(sorry, dostałem od dziewczyny bilet na gwiazdkę )
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Doszła dawno temu, przeca napisałem w temacie handlowym
Nowy plan treningowy na 6-tyg. cykl masowy - jest.
Trening na rozruszanie - był w niedzielę.
Zakwasy - są
Pierwszy poważny trening planu - będzie jutro.
Odżywka białkowa, kreatyna i szejker - są.
Jedziemy
Zakwasy - są
Jedziemy
Ale leszcz.Tomash pisze:Nowy plan treningowy na 6-tyg. cykl masowy - jest.
Zakwasy - są
Jedziemy
Zrób se porządny 3 dniowy, lepsza regeneracja. 6x w tyg to sobie wycinke możesz zrobić.
Ja teraz mam tydzień SD, potem HST robie, 3x w tygodniu.
A tak poza tym... Weź się za miche
następny kulturysta rośnie!
od kreatyny nie działa kuśka
teraz mi jeszcze odpisz Tomaszu na moje obie wiadomości na priwie, jakoś nie dostalem odpowiedzi, a na forum jak widzę Twoja aktywność nie spada pomyśl co się stanie jak rozpuszczę plotki do mediów!
teraz mi jeszcze odpisz Tomaszu na moje obie wiadomości na priwie, jakoś nie dostalem odpowiedzi, a na forum jak widzę Twoja aktywność nie spada pomyśl co się stanie jak rozpuszczę plotki do mediów!
TomCio, sześciotygodniowy, a nie sześć razy w tygodniu
Oczywiście, że trzy razy w tygodniu.
No i za michę się też wziąłem, ma się rozumieć. Akurat do tego nie trza mnie dwa razy przekonywać
Lunn, jak się ogarnę ze zrobieniem kodów, to wszyscy laureaci dostaną. Spokojnie
Kuśka to się psuje od sterydów, a nie legalnych supli.
Oczywiście, że trzy razy w tygodniu.
No i za michę się też wziąłem, ma się rozumieć. Akurat do tego nie trza mnie dwa razy przekonywać
Lunn, jak się ogarnę ze zrobieniem kodów, to wszyscy laureaci dostaną. Spokojnie
Kuśka to się psuje od sterydów, a nie legalnych supli.
Lunn pisze:następny kulturysta rośnie!
Chyba od deci
Zresztą też byś przykoksił, bo ci wszystko wisi
Wiedziałem, że coś poj****em.Tomash pisze:TomCio, sześciotygodniowy, a nie sześć razy w tygodniu
A od sterydów tez się kuśka nie psuje pod warunkiem, że jest odblok... przynajmniej tak mówią chłopaki z Dopingu .
ha ha ha ... juz to widze ... teraz przez kilka dni na topie w tym temacie bedzie "popsuta Kuśka"
Biceps, masa, brak kut**a
EDIT:
EDIT:
Spoko, jeszcze 1 strona i temat dostaje kłódkęTreevill pisze:ha ha ha ... juz to widze ... teraz przez kilka dni na topie w tym temacie bedzie "popsuta Kuśka"
NO way!!! Nie damy się, nie dopuścimy żeby znowu zamknięto niezwykłych
Nie przemawia to do mnie. Sorry, ale jeśli mieszasz w gospodarce hormonalnej organizmu, to nie ma przebacz - muszą nastąpić głębokie i nie zawsze pożądane zmiany. Ja wiem, że Pudzian się wyraża jak człowiek i ogólnie wydaje się całkiem ogarniętym gościem, ale on nie zbudował się w pół roku jak większość osiedlowych koksów i pewnie właśnie dzięki temu (plus fizjologicznej skłonności do anabolizmu, tj. stenicznego typu budowy) jest normalnym gościem, a nie zaślinionym zwierzęciem.TomCio pisze:A od sterydów tez się kuśka nie psuje pod warunkiem, że jest odblok... przynajmniej tak mówią chłopaki z Dopingu .
No i jak to ładnie ujął w jednym wywiadzie - jak ktoś się weźmie za sport zawodowo i wejdzie w grono zawodowców, wtedy pewnie będzie miał kontakt ze sterydami. Nie sądzę, żeby było to potrzebne komuś, kto po prostu chce wyglądać jak człowiek
Wiesz.. z nieoficjalnych informacji słyszałem, ze pudzian na cyklu wciąga 16 tabsów mety dziennie
EDIT:
No i jak wiadomo po cyklu sterydowym czy prohormonowym organizm nie wytwarza własnego testosteronu, więc trza go do tego pobudzić więc ludzie szamają clomid.
Ale widziałem na sfd tematy jak kolesi przyblokowało po normalniej metce, pisali, że im się jaja kurczyły .
EDIT:
No i jak wiadomo po cyklu sterydowym czy prohormonowym organizm nie wytwarza własnego testosteronu, więc trza go do tego pobudzić więc ludzie szamają clomid.
Ale widziałem na sfd tematy jak kolesi przyblokowało po normalniej metce, pisali, że im się jaja kurczyły .