Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Moderator: Dibo
Re: Beast of CHAOS, pytania poczatkujacego...
Czy ja wiem, zawsze jakiś cover jest, za kilka pkt mozna dac im nurgla zeby byle gowno tego i zjadlo.
Można też stac za screenem ungirow z skirmishu, sporo jest kmin.
Muszę na etc poćwiczyć i dam znać
Można też stac za screenem ungirow z skirmishu, sporo jest kmin.
Muszę na etc poćwiczyć i dam znać
10 ungorów w skirmishu to lepszy oddział do trzymania maga niż 10 bestigorów
+ tańsze
+ trudniej trafić z BSowego strzelania
+ ruch w dowolną stronę, praktycznie teleport, ciężej złapać w combat taki oddział
+ stand&shoot
Tylko wypada dać magowi MR(2)/MR(3), inaczej byle pocisk, tracisz look out i zarywasz działo czy inne cholerstwo.
+ tańsze
+ trudniej trafić z BSowego strzelania
+ ruch w dowolną stronę, praktycznie teleport, ciężej złapać w combat taki oddział
+ stand&shoot
Tylko wypada dać magowi MR(2)/MR(3), inaczej byle pocisk, tracisz look out i zarywasz działo czy inne cholerstwo.
Pytanko: z czego zrobić harpie?
Nie ukrywam, że modele GW wyglądają na zdjęciach... słabo.
Na razie przychodzą mi do głowy skrzydełka od tego zestawu i... coś.
Nie ukrywam, że modele GW wyglądają na zdjęciach... słabo.
Na razie przychodzą mi do głowy skrzydełka od tego zestawu i... coś.
- Szczwaniak
- Chuck Norris
Zobacz model harpii z gamezoneminiatures może będzie ci odpowiadał
Kiedyś cierpieliśmy z powodu plag społecznych, dziś cierpimy z powodu lekarstw na nie. - Friedrich August von Hayek
Jeszcze calkiem fajne są Manticowe, cos takiego: http://allegro.pl/harpie-10-i5196030576.html
Czy nasze specjale mogą dołączać do oddziałów z Markami? Np. Slugtongue do gorów Nurgla?
Czy szaman ze scoutem może wejść do harpii w scoucie?
Jestem... zawiedziony...
Środowisko WFB ma wszystko, co się da, unormowane, ustandaryzowane, a tak w sumie ważnej rzeczy jak Kamień Stada nie? Nawet w podróbce WFB o nazwie ETC? Zaprawdę, szok...
Osobiście myślałem dać to na podstawkę od Daemon Prince'a i zrobić to tak, by miało wysokość maks Olbrzyma...
Środowisko WFB ma wszystko, co się da, unormowane, ustandaryzowane, a tak w sumie ważnej rzeczy jak Kamień Stada nie? Nawet w podróbce WFB o nazwie ETC? Zaprawdę, szok...
Osobiście myślałem dać to na podstawkę od Daemon Prince'a i zrobić to tak, by miało wysokość maks Olbrzyma...