Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
Re: Szybkie pytania
1. codex grey => badab black => codex => leviathan purple (rozcieńczony) => fortress grey => biały + fortress => biały
2. płaskim, szerokim pędzlem z miękkim włosiem nakładaj niezbyt grube warstwy rozcieńczonej farby. Wcześniej możesz zasunąć foundation, a potem tylko wycyzelować odpowiedni kolor zwykłą farbą, szybciej pójdzie.
2. płaskim, szerokim pędzlem z miękkim włosiem nakładaj niezbyt grube warstwy rozcieńczonej farby. Wcześniej możesz zasunąć foundation, a potem tylko wycyzelować odpowiedni kolor zwykłą farbą, szybciej pójdzie.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ad.1 jest dużo sposobów. Możesz też np. zacząć od fortress grey i rozjaśniać elf fleshem, gdzieś pomiędzy walnąć fioletowego washa.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
W sklepach modelarskich są zestawy do rzeźbienia w modelinie bodajże, czy w innej masie plastycznej. Wiadomo o co chodzi Jest tam kilka różnych szpatułek i innych zabójczych szpikulców do nadawania miękkiej masie kształtów.
Ostatnio zmieniony 2 sty 2011, o 16:06 przez Samael, łącznie zmieniany 1 raz.
"JOIN OR DIE"
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- gerald_tarrant
- Masakrator
te narzędzia naprawdę są dentystyczne?
sam ich używam, świetnie się spisują, ale zawsze właśnie miałem takie skojarzenie
sam ich używam, świetnie się spisują, ale zawsze właśnie miałem takie skojarzenie
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
gerald_tarrant pisze:te narzędzia naprawdę są dentystyczne?
Te na gornym zdjeciu sa. Tyle ze niektore (inleye) naleza do technika dentystycznego (osoba wykonujaca protezy w uproszczeniu) i ich nikt nie zobaczy w gabinecie (chyba ze gdzies sie zapodzieja w szufladzie )
KUPIE FIGSY DO CHRONOPII -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
KUPIE DOGS of WAR PO ROZSADNEJ CENIE -->oferty na priv
Come crawling faster, obey your Master...
Koleś wpadł na niezły pomysł ;DD
I ktoś to kupił
I ktoś to kupił
"Jeździec patrzy na nią. Ciri widzi błysk oczu w szparze wielkiego hełmu, ozdobionego skrzydłami drapieżnego ptaka. Widzi odblask pożaru na szerokiej klindze miecza trzymanego w nisko opuszczonej dłoni."
Wie ktoś z czego są zrobione te drzewce tych włóczni??
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
jak najbardziej.Relosu pisze:jak myslicie czy elf flesh zalany devianem nadawal by sie na skore skavena ??
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..