20 kart pod niego i tak trzeba wypilicZiemko pisze:Tak? To super - skąd to info ?
Hearthstone
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Hearthstone
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
- Infernal Puppet
- Masakrator
Przeciętniak bardziej. Masz efektywnie miniona 2/2 za 2 many plus wbudowaną tajemną eksplozję za 1 many, czyli pół ceny . Do omiatania śmiecia ze stołu może być przydatny, choć owszem, wątpię by ktoś go celowo wkładał do talii poza areną .
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Prawie wszystkie to coomony i rarki.-Qc- pisze:20 kart pod niego i tak trzeba wypilicZiemko pisze:Tak? To super - skąd to info ?
Ten koles do maga jest niezly, no przegieli ze statami bo te 3/2 lub 2/3 moglby miec, ale i tak rozwaze granie nim.
@Ziemko http://hearthstone.blizzpro.com/2016/03 ... announced/
Na czarnym tle
Na czarnym tle
Dzięki żabix! Po tym jak w GT nie dali nawet 3 pakietow to bardzo ladnie z ich strony no i ten c'thun
Po cichu nadal licze na dobra legende do maga, druida i huntera (do szamana, paladyna. priesta wyszly dobre, do warlocka tylko padaczka)
Po cichu nadal licze na dobra legende do maga, druida i huntera (do szamana, paladyna. priesta wyszly dobre, do warlocka tylko padaczka)
IDEALNA!!!!!!!!!!
Aczkolwiek jak przegladalem jakie agonie zostaja z rzeczy co nie wypadna, to za duzo dobrych agoniii nie ma
Natomiast na wilda - mam juz wizje talii
Talia na ctunie na razie najlepiej wypada u druida - druga karta do synergii:
https://www.facebook.com/g4merpl/photos ... =3&theater
Aczkolwiek jak przegladalem jakie agonie zostaja z rzeczy co nie wypadna, to za duzo dobrych agoniii nie ma
Natomiast na wilda - mam juz wizje talii
Talia na ctunie na razie najlepiej wypada u druida - druga karta do synergii:
https://www.facebook.com/g4merpl/photos ... =3&theater
- Infernal Puppet
- Masakrator
W temacie kart okołopolitycznych
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
-
- Oszukista
Księżniczka ma 2 dobre synergie, obie na 6 turę - nie wydaje mi się przegieta
Nie jest wygieta, ale jest fajna. Mega staty jak za jednostke za 5.
shadowstepy dodaja Ci Cthuna 6/6 wiec nie sądzęnico pisze:Jednak mysle, ze c'thun i shadowstepy będą dzialać lepiej
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Brawooo ktoś pamięta, że wrócenie karty do ręki czyści jej "pamięć"
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
No jak Ci cos takie wejdzie to tak. Po drodze tysiac kart buffujacych. Czyli OTK ale takie kurde wymagające_reszka pisze:Ale brann+ukrycie już będzie miał moc. Jeżeli sytuacja na stole pozwoli na bezproblemowe rzucenie ukrytego branna i poprawienie C'thunem to będzie rzeźnia.
Brann, ukrycie - troche za duzo zaczyna sie robic elementow komba.
Ja widze u druida tego ctuna w formie tempa.
Zobaczcie ze wszystkie boostujace go karty maja dobre staty:
za 2 - 2/3
za 3 - 3/4
za 4 4/2 divine shield
za 6 7/6
dodatkowo u druida za 4 4/5
6 5/7
Jak dla mnie to naprawdę mocny board.
Nie wierze w ctuna OTK, bardziej jako finishera.
Ja widze u druida tego ctuna w formie tempa.
Zobaczcie ze wszystkie boostujace go karty maja dobre staty:
za 2 - 2/3
za 3 - 3/4
za 4 4/2 divine shield
za 6 7/6
dodatkowo u druida za 4 4/5
6 5/7
Jak dla mnie to naprawdę mocny board.
Nie wierze w ctuna OTK, bardziej jako finishera.
Najpewniej będzie grał tak jak Ziemas mówisz w jakimś druidzie lub u warriora bo ten i tak tankuje jak powalony.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Tarczowniczka co daje 10 armora brzmi syto
Natomiast mam nadzieje, ze dojdzie do cthuna troche synergii w innych klasach tez.
Natomiast mam nadzieje, ze dojdzie do cthuna troche synergii w innych klasach tez.