![Neutral :|](./images/smilies/icon_neutral.gif)
ogólnie coś mi mało klocków... Najchętniej bym powiększył herd albo dodał 10 savage z 2 broniami (100 pkt a ogólnie mi się spłacają;]) no ale jak kto woli ;] Powodzenia na masterze
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
daje sie rade i z mniejsza iloscia-+1do dispella niweluje z 1 scrollogólnie rozpa genialna ale chore jest to, że standardem są już 4 scrolle i totem no ale cóż... kochane GW...
wow; bo pomysle ze malo kto umie liczycPatent z 21 figurkami jest świetny...
Dopiero teraz to zauważyłem i muszę się nie zgodzić. Może nie jest to najlepszy lord pod słońcem, ale od ponad roku gram na czarnuchu na wiwernie i muszę przyznać że jest to model, który poniżej pewnego poziomu nie schodzi. Co prawda grać nim zacząłem tylko dlatego, że miałem pomalowaną wiwernę i jakoś tak podjarała mnie opcja koksa na ptaku ale dość szybko się do niego przekonałem. Trzeba się z nim obchodzić jak z jajkiem momentami, ale jeszcze nie miałem sytuacji kiedy lord by w jakiś ewidentny sposób splewił czy zginął w sposób żenujący. Jeśli już to cała reszta armii się składa, a on jakimś cudem daje radę i trzyma wynik, a przede wszystkim fajowo się nim gra bo nie ma w tej armii nic innego co łączyłoby w sobie siłę przebicie i szybkość w podobny sposób.Kołata pisze:...
Kilka słów komentarza. Na lordzie nie daję już screaming sworda. Jest to fajna opcja, ale słabo grywalna w dziesiejszych czasach. Po prostu lord większość bitew się kitra. W Gorzowie trafiłem na Dwarfy, Skavy, TK, Chaos (hellka) i O&G. Nie było jak polatać sobie. To też świadczy o tym, że warboss na wyvernie jest niegrywalny raczej....
no jak ich bedzie duzo to beda mieli outnumber.. a orków zazwyczaj jest duzooczopek pisze:sorry za off top ale nie rozumiem z skąd outnumber u orków??Orkowie mają 3 szeregi, sztandar i outnumber...
???oczopek pisze:chodziło mi o to ze jak np. jak jakiś wampir wygra walkę to ma outnumber feer i stoję tylko na 2 jedynkach.