Heh, ciiiii.... zawsze jak udaje focha to udaje mi sie coś ciekawego zawetować
I tak rozpy pod graczy bedzie sie robiło a ja po prostu chciałem dać odpocząć moim myszkom bo co turniej ciężko walczą a lizaki sie opierdzielają
Witam serdecznie czy ja jako baaardzo początkujacy z niepomalowanymi figórkami moge sie zgłosić ?? Jesli tak to ja sie zgłaszam : Bartek "Dibo" Drajewicz - Beast of Chaos .
Mam jeszcze jedno pytanie jak jest z hmm czyms na kształt "psełdo proxów" tzn wiadomo żadne karteczi itp ale np figórki minosów z additonal weapon zastępujące great weapon ? dire wolfes za warhound of chaos ? Coś takiego wchodzi w gre czy nie ma mowy ??
Jak najbardziej możesz się zgłosić. Dopisuję Cię jako 13.
Pozdrawiam i czekam na ostatnie zgłoszenia - Sławek? Paweł S.? Arte?
-edit-
Jutro o 12:00 losowanie. Rozlosujemy tyle par ile mamy zgłoszeń, a więc na dzień dzisiejszy 6. Jeśli ktoś się jeszcze zgłosi to utworzy brakujące pary z innymi spóźnialskimi
Tak - jedna na cały puchar, ale za to można dowolnie zmieniać rozpy, nawet pomiędzy meczem a rewanżem.
Za pół godziny będzie jasne kto z kim zagra. Nagram filmik z losowania, żeby nie było
Cinek - Dydu
Undead - Wiewiór
Skaven - Charki
Raptor - Oskar
Michał Rdzanek - Butan
Ksch - Dibo
DaBossa - Michael Head
Jeśli zgłoszą się dwie kolejne osoby to zagrają ze sobą. Deadline na rozegranie meczu i rewanżu to 4 lipca. Przypominam że wpisowe do pucharu to 25pln. Z losowania mam film, żeby nie było
Pozdrawiam!
Dokładnie, proxować mozna więc looz a on nie bedzie miał ci czym tych czołgów ubić, byłoby fajnie gdyby ta plewa odpadła od kopa
Ja z Charkim sie juz skontaktowałem i jak wypełźnie z dziury w której sie przede mną ukrył to bedą drzazgi lecieć