Krasnoludzki sztandarowy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Trzyma na maksa stary klimat dwarfów. Szczególnie ten zielony kijek
Malowanie twarzy jest petardowe i przykuwa uwagę, ale ja sie przyczepie do czoła, fałdy są trochę nierówne 
Broda też jest super, swojego czasu malowałem dużo dwarfów i broda to zawsze była katorga. Tutaj wygląda świetnie.
Najsłabszym elementem są w tej figurce metaliki. Wyobrażam sobie jak dużo ciężkiej roboty w nie włożyłeś, ale efekt nie jest proporcjonalny. Oczywiście nie są złe, po prostu twarz i broda są zwyczajnie lepsze i bardziej przyciągają uwagę.
Tak czy siak figurka jest świetna i bardzo podoba mi się jej oldschoolowy klimat.

Broda też jest super, swojego czasu malowałem dużo dwarfów i broda to zawsze była katorga. Tutaj wygląda świetnie.
Najsłabszym elementem są w tej figurce metaliki. Wyobrażam sobie jak dużo ciężkiej roboty w nie włożyłeś, ale efekt nie jest proporcjonalny. Oczywiście nie są złe, po prostu twarz i broda są zwyczajnie lepsze i bardziej przyciągają uwagę.
Tak czy siak figurka jest świetna i bardzo podoba mi się jej oldschoolowy klimat.

No wlasnie nie do konca - metaliki poszly najszybciej. Szczegolnie baner, bo w zbroje krasnoluda wlozylem wiecej pracy ( co mam nadzieje widacMuK pisze: Najsłabszym elementem są w tej figurce metaliki. Wyobrażam sobie jak dużo ciężkiej roboty w nie włożyłeś, ale efekt nie jest proporcjonalny. Oczywiście nie są złe, po prostu twarz i broda są zwyczajnie lepsze i bardziej przyciągają uwagę.

Zgadza sie, zazwyczaj tak jest, ze sztandar jest tym elementem przykuwajacym wzrok. Tym bardziej kiedy ma fajny freehand. Tutaj jednak jest ikona, z ktora poszalec za bardzo nie mozna albo mozna tylko ja nie mialem specjalnie pomyslu
Mam w pamieci obrazek z AB 6 ed Dwarfow (nie moglem cholernej ksiazki znalezc) z ta figurka pomalowana przez Martina Footita. Mozna powiedziec, ze to byl moj wzor choc pamietam tylko ze krasnal mial biala brode i metaliczny sztandar 

- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Kolorystyka podobna choć w AB ma on więcej srebra na sztandarze i
metaliki są trochę jaśniejsze. Ale twarz i broda Twojego krasnala mi osobiście wydają się dużo lepsze
A, i w 6 ed AB do krasi jest zdjęcie tej figurki pomalowanej przez Keitha Robertsona
(przynajmniej tak jest podpisane
)
metaliki są trochę jaśniejsze. Ale twarz i broda Twojego krasnala mi osobiście wydają się dużo lepsze

A, i w 6 ed AB do krasi jest zdjęcie tej figurki pomalowanej przez Keitha Robertsona

- Silesian_Heretic
- "Nie jestem powergamerem"
- Kontakt:
OMYGY 
Normalnie najładniejsza figurka jaką widziałem ostatnio
Gratuluję Raptaparat, tym bardziej że pamiętam Twoje wcześniejsze figurki, idziesz w postęp, nie ma co
Aż mam ochotę pomalować coś dla zdrowej końkuręcji

Normalnie najładniejsza figurka jaką widziałem ostatnio

Gratuluję Raptaparat, tym bardziej że pamiętam Twoje wcześniejsze figurki, idziesz w postęp, nie ma co

Aż mam ochotę pomalować coś dla zdrowej końkuręcji