DMP - przymiarki
WykluczoneNarożny pisze:I tak wiadomo ze team: VC demony empire i We wygra

Co do dublowania - zapis zawsze wygladal "mozna zdublowac 1 armie, pod warunkiem ze lord jest inny i/lub wymusza odmienny styl gry"
wiec moze nadszedł czas, by zmienic ten zapis?Furion pisze:Co do dublowania - zapis zawsze wygladal "mozna zdublowac 1 armie, pod warunkiem ze lord jest inny i/lub wymusza odmienny styl gry"

Piotras pisze:Fajnie, chcieliśmy ekipą wpaść, ale jak będzie bez możliwości powtórzenia armii to będzie lipa... (jest nas akurat 5, w tym 2 nas gra WE, reszta innymi armiami).
No, ale zobaczymy co z tego oficjalnie wyniknie.
Pozdro
a gdzie indziej mozę być, że jest 5 chlopków i są 2xDE

Lepiej jak każda armia będzie inna.

to zrobmy większe rozgraniczenie, ze jedna armia może się powtórzyć ale jedzie wtedy bez lorda. Ani DL ani VC ani Emp nie wygladają wtedy już tak groźnie.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Bardzo dobra opcja moim zdaniem. Uwala dobre drużyny dobierające armie tylko pod kątem siły, a pozwala jechać tym, którzy zwyczajnie nie posiadają odpowiedniej liczby armii.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
-
- Mudżahedin
Pomysl Robsona jest fajny nie zabrania wystawiania armi ale ja troszku okraja 

Paraszczak pisze:Wszyscy sapią na wymaxowane rozpiski, wszyscy się zarzekają, że ich to nie dotyczy, wszyscy walą na turnieje z jakimś syfem. A potem się okazuje, że g... prawda i na 30 VC, 29 ma BSB z Regeneracją, a ten ostatni to też miał, tylko nie dojechał.
Hipokryzja!
taa mądrale, IMO niczego nie ogranicza zakaz dublowania prócz PG zapędów niektórych osób i jak ktoś chce postarać sie o armie na DMP to nie widze problemu zwłaszca żę nie ma nawet oceny malwoania. Czemu dyskusja toczy sie o 2 może 3 armiach przez cały czas? bo w porównaniu do innych te nowoedycyjne są przegięte i niektórzy mają naprawde przegraną już na starcie z nimi, a dodajcie do tego dublowanie i wychodzi na to że można przyznać puchar na wstępie drużynie z najbardziej przegiętą kombinacją rozpisek,po co wogóle rozgrywać DMP i się tułać przez pół polski ? chyba tylko po to by dostać po DMP xsywke Demon Slayera lub Vampire Huntera.
DUBLOWANIU ARMI MÓWIMY STANOWCZE I ZDECYDOWANE NIE
DUBLOWANIU ARMI MÓWIMY STANOWCZE I ZDECYDOWANE NIE

Wymusza innego stylu gry VC i DemonyJasiuuu pisze:Zafael a ja cie miałem za łebskiego typa. Nic nie ogranicza twoje ograniczenie prócz demonów i tyle.

Uważam, że i tak nie bedzie dublowania, wiec całe to gadanie to jeden wielki kontrolowany spam ale co tam.

Domonów faktycznie bardziej sie boje niż VC, regenka na odziale, wardy itp nie jest mi straszne:P