Star dragon z dwoma kolegami ;) 2250
znaczy wlaśnie...
czy bardziej się oplaca wziaść tutaj dwóch thundrlordów, czy może dać jeden oddzial rhinoxów z war bannerem? I w jakiej konfiguracji? WB z DP można spokojnie zamienić na ellyrion banner.
Zawsze mogę dać ten jeden oddzial rhinoxów i mam jeszcze na 2 orly albo bolce.
I tak na marginesie, to thunderlord jest bardziej oplacalny niż zwykly rhinox?
czy bardziej się oplaca wziaść tutaj dwóch thundrlordów, czy może dać jeden oddzial rhinoxów z war bannerem? I w jakiej konfiguracji? WB z DP można spokojnie zamienić na ellyrion banner.
Zawsze mogę dać ten jeden oddzial rhinoxów i mam jeszcze na 2 orly albo bolce.
I tak na marginesie, to thunderlord jest bardziej oplacalny niż zwykly rhinox?
pojedynczy rinox sztandarowy z Warbannerem jest mocny to moge potwierdzic
to lepiej go zamiast jednego thunderlorda?
Tylko mój cwany plan screenowania (chociaż to trudne rhinoxami) star dragona podupadnie
A ellyrion bardzo się przyda tak czy siak
Tylko mój cwany plan screenowania (chociaż to trudne rhinoxami) star dragona podupadnie
A ellyrion bardzo się przyda tak czy siak
- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
oddziału dwóch czy wiecej Rhinoxów odradzam po prostu bardzo ciężko się takimi klockami manewruje. Zamień jednego rhinoxa na sztandarowego z War bannerem i zamień na DP war banner na ellyrion. Miśle ze jeden taki koks wystarczy jak już tak bardzo chcesz bolce/orły ale to już twój wybór
nie do końcaEhx-ray pisze:W zasadach Rhinoxów jest napisane, że w armiach innych niż OK może występować tylko jedna ich jednostka.
- Kedziorson
- Masakrator
pamiętaj o zasadzie "bad temprary"(pisownia może byc niepoprawna) co przy doświadczonym przeciwniku może stanowić problem... ggram rinoxami i wiem co mogą zdziałać nawet w pojedynkę
Shino, dlaczego nielegalna?Shino pisze:a jednak.... innymi slowy rozpa nielegalnaKosa pisze:nie do końcaEhx-ray pisze:W zasadach Rhinoxów jest napisane, że w armiach innych niż OK może występować tylko jedna ich jednostka.
nie mów jak Yoda
http://ca.games-workshop.com/CommunityN ... avalry.pdfShino pisze:mozesz miec 1 unit rhinosow a ty masz 2
tu pisze, ze w armi nie ogrowych zżerają dwa sloty rare, jakieś uściślenia? ;>
uuu, to lipa, no cóż wejdą 2 orzelki za to albo bolce, zobacze