Reprezentacja Polski na ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Gajowy
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gajowy »

eeeeeee z tgo co wiem to tk mial grac mlody, chyba ze sie znowu cos pokrecilo

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Gajowy pisze:eeeeeee z tgo co wiem to tk mial grac mlody, chyba ze sie znowu cos pokrecilo
Wole grać tk, ale oni nie chca :D
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

Robert Mrozek - demony
Darek Polit - we
Stasio Scheiner -lizi
Zbyszek Łobocki - vc
Łukasz Łuczynski - hordy
Michał Rusinek - tk
Piotr Holanowski - empire
Karol Pietrowicz - skav

do soboty nie mielismy jeszcze ostatecznego składu dlatego na forum nie pojawiła się żadna informacja, ostateczne decyzje zapadły w Wejherowie, gdzie pojawił się cały sztab decyzyjny. Dodatkowo ten turniej miał pokazać kto i w jakiej wersji zagra demonami. padło na mnie, dlatego chaosem tęczy zamiast mnie zagra thurion, w sytuacji gdyby Darek miał grać demonami, wybralibysmy zamiast thuriona gracza do leśnych elfów.
Ostatnio zmieniony 14 lip 2008, o 17:18 przez Robson, łącznie zmieniany 1 raz.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Świetny skład, pociśnijcie ich!
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Na miejscu Shina bym sie wkurzyl za takie traktowanie :roll: I nie wiem czemu bez mojej zgody wpisujecie mnie. Ja nie jestem zainteresowany gra TK na Euro. Tu sie nic od 3 miesiecy nie zmienilo. Pozdrawiam
podpis nieregulaminowy - administracja

Robson
Niszczyciel Światów

Na miejsce malala wskoczył shino i jest to ostatnia zmiana, na którą zresztą byliśmy awaryjnie przygotowani. termin wysyłania rozpisek mija dziś wieczorem, nie w miniony weekend.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Malal pisze:Na miejscu Shina bym sie wkurzyl za takie traktowanie :roll:
na tyle na ile znam Shina to wydaje mi sie, że nie bedzie sie zachowywał jak dziecko i nie bedzie płakał, że był brany jako opcja rezerwowa. :)
Obrazek

Malal
Kretozord

Awaryjna zmiana dobre sobie :D zamiast tej szopki trzeba bylo powiedziec shino ze gra z miesiac temu. Ja mu to zreszta mowilem od jakis 5 tygodni ze gra zamiast mnie ;)

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Bardzo dobry Team. Każdy gra tym, czym jest ograny i tak powinno być. Przypadkowych osób nie widzę.
Najbardziej ciekawi mnie rozpa Młodego. Osobiście mam nadzieję, że złożyliście mega hordówkę a nie ten durny dzwonek :)
Szkoda że w tym roku sobie nie pogram jak rok i 2 lata temu :( Zazdroszczę Wam na maxa i nie ukrywam tego. Ten turniej jest po prostu wyjebany w kosmos.

Robson
Niszczyciel Światów

zgadza się nie będzie żadnego dzwona, jakby ktoś był bardzo rozczarowany albo zdziwiony, dlaczego takie anie inne armie albo gracze, to pisać w tej sprawie do mnie privy.
RIP

Awatar użytkownika
Dębek
Wujek

Post autor: Dębek »

Na miejscu Shina bym sie wkurzyl za takie traktowanie I nie wiem czemu bez mojej zgody wpisujecie mnie. Ja nie jestem zainteresowany gra TK na Euro. Tu sie nic od 3 miesiecy nie zmienilo. Pozdrawiam
Przesadzasz Malal. Myślę że kazdy na miejscu Shina nie miał by z tym problemu. Poza tym dziwi mnie twoje podejście, przecierz grałeś wcześniej TK i to z b. dobrym skutkiem. Nie dziwi mnie więc że tobie zaproponowali grę tą armią. Ty natomiast zachowujesz się jak by ci kazali grać nie TK ale ..... na banjo.
Ogólnie skład jest idealnie dobrany. Powodzenia chłopaki. Kik ass!
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Może Malal się rozmyślił, bo we Włoszech domków nie będzie na stołach :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Robson
Niszczyciel Światów

generalnie powód jest dokładnie taki jaki sam malal podał :)
RIP

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Bardzo mocny sklad. Jestem spokojny o dobry wynik naszej ekipy.
Trzymam kciuki za 1 miejsce, bo ze bedzie podium to pewne.
Gdyby ktorys kolegow ze skladu mial ochote zrobic testa na VC, to sluze jako sparring partner. :)
Obrazek

Malal
Kretozord

Dębek pisze:Poza tym dziwi mnie twoje podejście, przecierz grałeś wcześniej TK i to z b. dobrym skutkiem. Nie dziwi mnie więc że tobie zaproponowali grę tą armią. Ty natomiast zachowujesz się jak by ci kazali grać nie TK ale ..... na banjo.
Twoja sprawa co cie dziwi :wink: Zaproponowali a ja nie bylem zainteresowany to odmowilem. Cala tajemnica :D Przeciez gra na Euro to nie przymus :shock: Nie chce to nie gram. Proste jak drut.

Taaak zdecydowanie brak domkow byl powodem mojej decyzji 8)
pozdro i pocwicz teorie spisku :wink:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

czy jest mozliwosc zobaczenia waszych rospisek?
i niechcialbym nikogo obrazac ale ogranych "swoja" armia jest chyba ok polowa...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Nie wiem o kim ty mowisz pasiak, bo z tego co widze to jedynie Robson "nie jest ograny" demonami. Ale to tylko dziwna teoria, ktorej zaprzeczyl na ostatnim masterze w wejherowie :D Mi sie wlasnie podoba ten sklad bo kazdy jest specjalista w swojej armii i jestem w tym roku spokojny o nasza druzyne 8)
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Murmandamus
Niszczyciel Światów

Post autor: Murmandamus »

gdybym miał pociąg do hazardu założyłbym się o flachę że empire ma 2 czołgi war i waraltar, we prawdopodobnie drzewce dwa i smoka a vc sporo rycerzy z drakenhof bannerem.
zapraszam na Polskie Forum Kings of War

https://kow.fora.pl/

Awatar użytkownika
Duke
Masakrator

Post autor: Duke »

zakład stoi :D :D :D :D :D :D

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

bigpasiak pisze:czy jest mozliwosc zobaczenia waszych rospisek?
i niechcialbym nikogo obrazac ale ogranych "swoja" armia jest chyba ok polowa...
Niby gdzie jest ta połowa?

ODPOWIEDZ