Autokar na DMP do Zielonej Góry - ODWOLANY!!
Wydaje mi sie że jak najszybciej. Na poczatku tygodnia gadałem z Szafą i powiedzial ze zostało jeszcze pare miejsc. Szafeckiego nie ma teraz w Warszawie, wiec wszystkich inforacji można sie dowiedzieć w księgarni Faber&Faber.
Pozdro.
Pozdro.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.
Jako, że Szafa zostawił nas i sobie pojechał na wakacje to prosimy wszystkich zainteresowanych transportem na DMP o maila na nasz adres mailowy firmowy faber[at]faberfaber.pl.
Mail ma zawierać imię, nazwisko, ksywkę.
Osoby wymienione na liście Szafy traktujemy jako zgłoszone i miejsca są zarezerwowane. jeżeli nie ma Was na liście to piszcie te maile. Nie bierzemy odpowiedzialności za jakieś nieporozumienia. Wszelkie pretensje do Szafy.
Wpłaty do 27. Kto nie zapłaci zostaje wykreślony z listy.
Mail ma zawierać imię, nazwisko, ksywkę.
Osoby wymienione na liście Szafy traktujemy jako zgłoszone i miejsca są zarezerwowane. jeżeli nie ma Was na liście to piszcie te maile. Nie bierzemy odpowiedzialności za jakieś nieporozumienia. Wszelkie pretensje do Szafy.
Wpłaty do 27. Kto nie zapłaci zostaje wykreślony z listy.
Nie koniecznie szybciej, nie masz pod konwent, różnica cenowa 3 zł jeśli masz legitke studencką na korzyść busa. Przyjemność 1,5h czekania na pociąg-przesiadkę. Pociąg przesiadka to jadąca 1,5h osobówka. I będziesz w ZG o 9:30 czyli... późno
Z PKP na konwent na piechotę idzie się jakieś 20-25 minut. Jak weźmiecie taksówkę to zabulicie jakieś 10 może 13 zł więc raczej na luzie zdążycie.Harry101 pisze: I będziesz w ZG o 9:30 czyli... późno
A ja słyszałem, że ostatnio to już mandaty dają za picieKotlet pisze:Autobus ssie, co innego PKP z obsluga wznoszaca toasty wraz z podrozojacymi.

Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
SprawdzoneRobson pisze:kanarzy na pewno nie wlepiają mandatów.

Wino Wino, Wino do dna...
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD
http://youtube.com/watch?v=7LGFYgh0juQ&feature=related Pełna kurwa!
Shino na turnieju:
-Ile BK?
Ja: 18
-Jest Regenka?
-Nie
-Klimat
XD