Product placemant w komiksach dla dzieci

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
KrzysiekW
Wielki Śląski Ninja

Post autor: KrzysiekW »

Niezły motyw z tym komiksem. :)
Debelial pisze:Ja tam nie widzę nic złego w zarażaniu tym hobby dzieci
Ja też nie. Organizuje pokazy dla dzieci i kilka osób się "wciągnęło". Bez narybku nie będzie dopływu świeżej krwi i ukisimy się we własnym sosie. :)
Shinue pisze:tylko żeby takich młodych nie gnoić na forum za 'głupie' pytania!!!
Są "głupie" i "głupie" pytania. Niektóre, fakt, zasługują na uprzejmą odpowiedź, wszak każdy kiedyś zaczynał i czasem nawet oczywiste na pierwszy rzut oka rzeczy sprawiały problem.
Ale dostaję pionowych startów i ciśnienia 500 na kotle, jak widzę idiotyczne pytania, na które znalezienie odpowiedzi wymaga naprawdę niewielkiego wysiłku i pewnej własnej inwencji. Niedużej. :)

Awatar użytkownika
ARBAL
Kretozord

Post autor: ARBAL »

Nie widze w tym komiksie nic złego. Raczej wątpie czy GW zapłaciło za taki product placemant. Niech zieciaki się bawią to rozwijające hobby sam będe pchał do tego swoje dzieci (po to bede zbierał kolejne armie żeby miały czym grac) :)

Awatar użytkownika
Ratzing
Kretozord

Post autor: Ratzing »

Gdyby GW płaciło za taką reklamę, to po co nazywałoby się to Kwakhammer a nie oryginalnie? W Kaczorach Donaldach bardzo często znajdują się odniesienia do rzeczywistych ludzi/miejsc/przedmiotów, z nazwami pozmienianymi przez te ich dziwne słowotwórstwo, tak więc ja nie doszukiwałbym się tu wielkiego spisku GW na dusze biednej dziatwy.
Uerph.

Awatar użytkownika
grahnar
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: grahnar »

a nawet gdyby to był spisek GW to w fajnym stylu :D

Awatar użytkownika
fingolfin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: fingolfin »

Moim zdanie taka promocja w komiksie to super sprawa nie jeden dzieciak się zainteresuje, napewno wiekszoś się znudzi tym doś szybko i w tym nasze zadanie starych battlowych wyjadaczy że jeżeli jest okazja to starajmy się zatrzyma narybek przy naszym wspaniałym hobby

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

kaczor donald to PG odrazu po VC siegla :P

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

eee tam VC Demony od razu...

Awatar użytkownika
SMOK

Post autor: SMOK »

Ja bym się nad tym poważnie zastanowił. Za czasów presolottowych figurek GW wypuściło serię kaczorów chaosu, miałem okazje ich kilka malować. Bywają na ebayu, doliczyłem się 8sz może jest więcej (ale maja koszmarne ceny). Wzory są po prostu przepiękniacko klimatyczne i niepowtarzalne. Może zatem ten komiks to pokręcona chaosowa zapowiedź powrotu Kaczochaosu. :)

Awatar użytkownika
Kensiorek
Chuck Norris

Post autor: Kensiorek »

Nijlor pisze:eee tam VC Demony od razu...
wziol VC z szkieletowym krolem i czyms tam jeszcze Chaosem gral dyzio :)

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

SMOK pisze:Ja bym się nad tym poważnie zastanowił. Za czasów presolottowych figurek GW wypuściło serię kaczorów chaosu, miałem okazje ich kilka malować. Bywają na ebayu, doliczyłem się 8sz może jest więcej (ale maja koszmarne ceny). Wzory są po prostu przepiękniacko klimatyczne i niepowtarzalne. Może zatem ten komiks to pokręcona chaosowa zapowiedź powrotu Kaczochaosu. :)
zarzuć fotami

Awatar użytkownika
SMOK

Post autor: SMOK »

[/quote]

zarzuć fotami[/quote]

Problem jest taki że nie robiłem fotek tych co malowałem niestety i bardzo żałuje ale nie miałem wtedy aparatu. A fotki z ebaya gdzieś chyba mam na płytach ale szukanie tego to inna historia.

ODPOWIEDZ