W końcu będę miał czas aby wykorzystać mój jeden cud na dzień.Lasti pisze:Cholera tyle marzeń trzeba spelnic w jeden dzien w ktorym BP nie bedzie dzialac... xD
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
to zrób to po powrocie z pewnego mastera - proszę ,to ważne, póki działa to działa - mi zostało 1,5 tyg do najważniejszej imprezy we wschodniej Polsce i muszę banery sponsorów wywieszać itd, jeśli by to zajęło 10 godz to ch** z tym - ale ja biorę zawsze najgorszą wersję pod uwagę i na tym bazuje - nic się wtedy nie może posypać, i boje sie że może pasc wszystko na tydzień i wtedy leże i kwiczę... przemyśl to proszę, pzdrTomash pisze:Supeł, powinienem się uwinąć w jakieś 6-10 godzin (a i to z nawiązką oraz założeniem, że pójdzie najwolniej i najtrudniej jak się da). Jeśli potrzebujesz dostępu non-stop, mogę Ci zaraz po postawieniu nowego serwera z silnikiem i bazą forum dać jakąś ad-hoc domenę (adres), coby poszło jak najszybciej przez DNSy.
A w następny weekend wolałbym nie musieć tego robić, bo... chcę wpaść na pewnego mastera
@Kruti: pierwszą albo drugą/trzecią opcję, a potem się zobaczy.
No kurde...4 karabiny pisze:postaraj się aby nie trwało to zbyt długo.
Tomek weź się nie wygłupiaj. Wyjazd do Lublina w wersji ekonomicznej to maks 100 pln. Przecież alkoholizować się nie musiszTomash pisze:Finansowo się nie wyrobię