Ja zacząłem, bardzo niedawno od boxa Orc Boyzów i SkullPassa.
Skullpassa kupiłem na allegro i jeszcze do mnie nie doszedł ale w poniedziałek będe go chyba miał, to będe mógł jakąś małą (pierwszą) bitwe zagrać (chyba że nie znajdzie się nikt kto będzie miał czas nauczyć mnie grać )
Kupiłem na początek OrcBoyzów bo miałem kasy akurat na jednego boxa i farbki, a chciałem coś do tej armii, co będe jakiś czas malował, aż kupie następne rzeczy.
Wasze początki z O&G....
Moderator: Kołata
- misiekbeer
- Warzywo
Mój początek to 3 skullpasy i dużo "używek" dzięki temu już nawet niedługo przyzwoite 2,5-3k bedzie można wystawić.
Tylko kto to wszystko pomaluje
Tylko kto to wszystko pomaluje
quas, to jest kwestia ceny,
później zacznie sie kupwanie orków hehe
niestety na 2000pkt ma sie zazwyczaj ok 150 modeli, a to kosztuje nawet sporo, choc z drugiej strony mi jakoś szybko poszło...
do WFB wróciłem we wrześniu, miałem tylko 3 szamanów i 10 boar boyzów (cholernie użytecznych zreszta ) a teraz juz moge spokojnie wystawic sie na 4tys:)
później zacznie sie kupwanie orków hehe
niestety na 2000pkt ma sie zazwyczaj ok 150 modeli, a to kosztuje nawet sporo, choc z drugiej strony mi jakoś szybko poszło...
do WFB wróciłem we wrześniu, miałem tylko 3 szamanów i 10 boar boyzów (cholernie użytecznych zreszta ) a teraz juz moge spokojnie wystawic sie na 4tys:)
TruePunk pisze: Kazdy gra jak lubi; ale czesc pomyslow nawet matka statystyka powinna z glowy wybijac;p
@quas:
ty to jak taki bezzebny siwy ork-warboss wychodzi ze jestes (;
moze kiedys twoja wioska wyda na swiat orcasa ktory powie to mojemu warbossaowi w twarzTruePunk pisze:@quas:
bo jaka to mamy wioskowa statystyke?
Astragoth
ale po co tyle gobelinow?
skull pass kosztuje ok 100zl...czyli w cenie orc boyzow
skull+2x boyzi jest o wiele lepszym IMO rozwiazaniem