Skarsnik jako general
2 szamanow (lv2) goblinskich, kazdy na rydwanie, kazdy ma po 2 dispelki jako przedmioty
bsb - golbin na rydwanie, zeby lepiej sobie radzil z impactami ma warbanner
core
2 klocki night gobbo, full wypas (sieci, 3 fanatykow, dzidy)
5x5 psow z lukami (tylko boss w pakiecie)
2x5 pajkow (tym razem boss i sztandar)
special
2xpsi zaprzeg
10 hopperow
herd z 4 teamow
rare
nurek zguby
2xpump wagon
roster jest srogi we wtorek test napisze co i jak
Orki 2250 - Fun & Run
-
- Wałkarz
a jesli chodzi o to forum, to moze bedziesz wiedzial bo moze je znasz - pamietam je wizualnie - czarne z czerwnoymi literami..to malo ale zawsze cos
-
- Wałkarz
tak bo zawsze kozystam z opcji szybka odpowiedz i jak o czyms zapomne to od razu dopisuje..a cos w tym zlego?
tak, bo to jest nieprzestrzeganie zasad netykietyGlemigobles pisze:tak bo zawsze kozystam z opcji szybka odpowiedz i jak o czyms zapomne to od razu dopisuje..a cos w tym zlego?
nie ch...j gdyż jej należy przestrzegać skoro używasz neta.Glemigobles pisze:dobra, ch..j z ta etykieta, jak sie Wam rozpiska podoba?
Czy sikasz na przejsciu dla pieszych w bialy dzień?
-
- Wałkarz
eeeh...jak zawsze w kazdej grupie - udalo sie do czegos przyczepic - niech moderator zarzadzi w takim razie kare i mnie zbanuje, albo pokazcie jakiej instytucji mam wyslac pisemne przeprosiny piszac ch..j z tym nie chodzilo mi ze bede lamal "prawo" tylko ze teraz to nie wazne,bo sie juz stalo i sie nie odstanie, a jak chcecie sie o to obrazac to w zasadzie nawet nie chce znac Waszej opinii o czym-kolwiek, bo to zakrawa o blazenade chcecie sie z kims poklocic to zapraszam na dowolne forum tvn24 luzujcie nic sie przeciez nie stalo