RHINOX CAVALRY by Dany
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Kedziorson
- Masakrator
freehand na mieczu boski!! sam zbieram ogry i chyba zapozycze pomysl z mieczem:D
- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
malowanie godne pozazdroszczenia najbardziej mi siadło futerko i skóra na której trzymaja tyłki ogry no ale podstawki fakt mogły by byc lepsze
pozdro
pozdro
wielkie dzieki za uwagi
wszystimi moimi figurkami gram osobiscie wiec zadne z nich nie ida na ebay, nigdy nie malowalem za pieniadze,
oko jednego z rhinoxow mialo odzwierciedlac zasade w ktorej to jedzec nie ma kontroli na rhinoxem bo ten jest wsiekly i musi szarzowac,
grzywe zrobilem dlatego iz gdy pomalowalem rhinoxy jednym kolorem wydaly mi sie zbyt jednolite
co do podstaek to pzyznaje sie ze mialem po prostu dosyc siedzenia juz nad tymi figurkami i skonczylem je byle szybciej , jesli znajde czas to na pewno poprawie
pozdrawiam
, a obiecanaego giganta pokaze dopiero w niedziele bo nie ma mnie w domu
wszystimi moimi figurkami gram osobiscie wiec zadne z nich nie ida na ebay, nigdy nie malowalem za pieniadze,
oko jednego z rhinoxow mialo odzwierciedlac zasade w ktorej to jedzec nie ma kontroli na rhinoxem bo ten jest wsiekly i musi szarzowac,
grzywe zrobilem dlatego iz gdy pomalowalem rhinoxy jednym kolorem wydaly mi sie zbyt jednolite
co do podstaek to pzyznaje sie ze mialem po prostu dosyc siedzenia juz nad tymi figurkami i skonczylem je byle szybciej , jesli znajde czas to na pewno poprawie
pozdrawiam
, a obiecanaego giganta pokaze dopiero w niedziele bo nie ma mnie w domu
Po pierwsze ... Jako całość prezentują się genialnie, w ogóle twoje ogry są jednymi z najładniejszych jakie widziałem, świetna skóra jeźdżców, rhinoxów również, do tego sympatyczne fiołkowe grzywy, nawet podstawki mi się podobają ... Jednym słowem- super
Wspaniałe Strasznie mi sie podobają, najbardziej te rhinoxy.
A wogóle są rhinoxy, produkowane przez GW i dostępne w sklepach?
A wogóle są rhinoxy, produkowane przez GW i dostępne w sklepach?
-
- Powergamer Rozpiskowy
Rhinoxy produkuje Forge World. I z tego co wiem nie mozna ich dostać normalnie w sklepie. Zamawiać trzeba - od czasu do czasu w różnych rejonach polski pojaiwa się możliwość ich sprowadzeniaPiotr3K pisze:A wogóle są rhinoxy, produkowane przez GW i dostępne w sklepach?