Nie no, najpierw fixy ze styrodrutu a teraz kartodruty będą...
Masakra
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
szafa a to nie twoje czolgi rok temu na dmp byly zrobione z papieru? :> lub kartonu? nie jestem pewien po prostuszafa@poznan pisze:lepszy taki czolg niż .... pudełko po ramie, lekko zatluszczone, które widziałem na fotce z jakiegos lokala.
najlepszy prox jaki widziałem to gryf HE chyba zrobiony z ziemniaka z namalowanym usmieszkiem do którego doklejono kawałki sałaty jako skrzydła i figurke elfa. Całość umocowana do podstawki... Przyznam widok ten robił naprawde wrażenie...Morrok pisze:ogłaszam konkurs!
Kto wniesie na mastera proxa, który wszystkich zmiecie, z powodu swojego wyglądu, niedorzeczności itd., itp.
Pamiętam na moim pierwszym turnieju na lubelszczyźnie...Rakso_The_Slayer pisze:najlepszy prox jaki widziałem to gryf HE chyba zrobiony z ziemniaka z namalowanym usmieszkiem do którego doklejono kawałki sałaty jako skrzydła i figurke elfa. Całość umocowana do podstawki... Przyznam widok ten robił naprawde wrażenie...Morrok pisze:ogłaszam konkurs!
Kto wniesie na mastera proxa, który wszystkich zmiecie, z powodu swojego wyglądu, niedorzeczności itd., itp.