klienci Blekitnej OstrygiNehan pisze:przecież kto by chciał grać elfem facetem!

Moderator: Bania
Po K8P biegam Destro to z mojej strony ciężkoCeledor pisze:Chyba sobie dozbieram te 100 zeta i zakupie 2 miechy grania, bo widzę, że Slayera chcą wprowadzić, a właściwie to dla tej klasy chciałem zacząć w to grać i się rozczarowałem, że nie było go od poczatku...Wiecie może kiedy wyjdą te nowe rasy? I czy ktoś kto zaczyna chciałby pobiegać ze mną na K8P?
wczytaj się w to co na War-Europe piszą - w ciągu najbliższych 3-4 miesięcy chcą jakieś Eventy robić. Jeśli dobrze zrozumiałem to ma być też jakiś nowy Dungeon z Tomb Kingami (sic !! )ZiMny pisze:Kiedy dokładnie Scim?? Chyba na tą okazję kupię sobie specjalnie Pre-Paid
Może i wygląda mrocznie ale chodzi z gołą klatą.... jego naramienniki są z dupy , podoba mi się jedynie w secie senitel... może i jest mroczny ale jego wygląd mi nie pasuje... Wiesz Artein , poza tym nie lubię postaci takich jak właśnie "Disciple of Khaine" czy "Zealot" , wyssanych z palca. Nazwa "Choppa" też mogła być zastąpiona nazwą "Savage Orc". Być może są takie postaci w FB , ale ja o nich nigdy nie słyszałem , nie wiem jak wy.ZiMny, co Ty gadasz?! oO
Zealot jest jedną z najlepiej wyglądających postaci w grze, aż kipi od niego klimatem Chaosu