IV X MMVIII - MDpts
ksch pisze: proponuję parówkę 11 lub 18 października. Jacyś chętni?
No wsumie zjadłbym coś , przyniose bułeczke to se hot doga wsyśniemy .

No chyba Krzysiu że to jakiś zakamuflowany desperacki anons towarzyski z cyklu "Pan pozna pana" ale ja niestety nie z tych (albo Tychów) co ich ciągnie do paróweczki

ja mogę się nimi zaopiekować 
takiż straszny artefakt powinien być bezpieczny
tylko nie wiem czy podolam tej jakże strasznej misji ratowania battla.

takiż straszny artefakt powinien być bezpieczny

tylko nie wiem czy podolam tej jakże strasznej misji ratowania battla.

Charki, twój skill najbardziej błysnął w momencie w którym nie miałeś zadnego scrolla a ja miałem 3 magów i bounda i w pierwszym czarze miałem miscasta i koniec fazy magii
Szkoda tylko ze potem twój skill nie pozwolił być ci wyzej niż ja 
A co do parówki to podajcie termin, pkt i zasady a chętni na pewno bedą

zasady chyba takieksch pisze: Moja propozycja:
2x1000 (większe punkty owszem można, ale trzeba grać w piątek). Jedna osoba w parze bierze rara i specjal, druga dwa specjale. Obaj gracze po minimum dwa cory. Każda armia ma generała. Nie można mieć więcej niż dwóch bohaterów w armii, przy czym tylko jeden może czarować lub być elektrykiem, względnie rzucać inkantacje, lub mieć błogosławieństwa, lub rzucać bound spelle. Co Wy na to?

a co do terminu to mi osobiscie pasuje 11
W moim przypadku, niestety, jedyne co mnie będzie łączyć z warhammerem w najbliższym czasie to marzenia o wpuszczeniu kilku dzikich cold oneów do dziekanatu w podzięce za uroczy plan zajęć...
Sorki za marudzenie ale po 12h pierwszego dnia każdy się może zniechęcić...
Tak że moja kampania odwetowa na WE musi na razie poczekać (ksh graliśmy raz tylko razem na turnieju, drugi raz to był gremilin, który niech się nie odgraża tylko przyjedzie następnym razem
Sorki za marudzenie ale po 12h pierwszego dnia każdy się może zniechęcić...
Tak że moja kampania odwetowa na WE musi na razie poczekać (ksh graliśmy raz tylko razem na turnieju, drugi raz to był gremilin, który niech się nie odgraża tylko przyjedzie następnym razem

ŻalSkaven pisze:Charki, twój skill najbardziej błysnął w momencie w którym nie miałeś zadnego scrolla a ja miałem 3 magów i bounda i w pierwszym czarze miałem miscasta i koniec fazy magiiSzkoda tylko ze potem twój skill nie pozwolił być ci wyzej niż ja
SSIJ penero przyjdź lepiej na turniej a nie kozakuj na forumDydu pisze:ŻalSkaven pisze:Charki, twój skill najbardziej błysnął w momencie w którym nie miałeś zadnego scrolla a ja miałem 3 magów i bounda i w pierwszym czarze miałem miscasta i koniec fazy magiiSzkoda tylko ze potem twój skill nie pozwolił być ci wyzej niż ja

To kiedy i na ile ten turniej?
- slyslaysson
- Mudżahedin
11 - mam zaocznych
18 - bym sie wybrał w parze z R2-D2
Jak wyglądają ograniczenia dla HE?
Może tak:
1+ core, 0-4 specjal, 0 rare (sojusznik może mieć rare i specjal)
1+ core, 0-3 specjal, 1 rare (sojusznik może mieć 2x specjal)
1+ core, 0-2 specjal, 2 rare (sojusznik może mieć 2x specjal)
18 - bym sie wybrał w parze z R2-D2
Jak wyglądają ograniczenia dla HE?
Może tak:
1+ core, 0-4 specjal, 0 rare (sojusznik może mieć rare i specjal)
1+ core, 0-3 specjal, 1 rare (sojusznik może mieć 2x specjal)
1+ core, 0-2 specjal, 2 rare (sojusznik może mieć 2x specjal)
Zastanawiasz się na wyborem studiów
sprawdź:
----------------------------------
http://www.wnig.agh.edu.pl 

sprawdź:

Zasady dopracuję, może wykorzystam CS Furiona bo jest ciekawy. HE ma do wyboru: 0-3 specjal i rare, wtedy partner (ale nie taki, jakiego przy swego boku i nie tylko, chciałby mieć Dibo) ma 2 specjale, lub 0-4 specjal i 0 rare, wówczas partner (tylko spokojnie Dibo) ma rara i 1 specjal. Pasi? Kosa, jakieś uwagi? TK mają rzecz jasna prawo do dwóch czarujących (nie, nie partnerów panie Drajewicz, lecz bohaterów magujących). Termin 18. jest dla mnie jak najbardziej ok, więc jego się trzymajmy.
Skaven - nie odwracaj uwagi od najważniejszego faktu: przegrałeś z Charkim, tym samym uroczym panem Charkowskim, którego ciągle wyzywasz na challenge i bezlitośnie wyśmiewasz. Moje miejsce nie ma tu nic do rzeczy, a moje uszczypliwości WCALE nie wynikają z tego, że ZOSTAWIŁEŚ MI SZCZURA-PSUJA w sklepie
Skaven - nie odwracaj uwagi od najważniejszego faktu: przegrałeś z Charkim, tym samym uroczym panem Charkowskim, którego ciągle wyzywasz na challenge i bezlitośnie wyśmiewasz. Moje miejsce nie ma tu nic do rzeczy, a moje uszczypliwości WCALE nie wynikają z tego, że ZOSTAWIŁEŚ MI SZCZURA-PSUJA w sklepie

Szczur psuj ROX

A Pisałem do charkiego nie do ciebie plewko

A Pisałem do charkiego nie do ciebie plewko

Nie wiedziałem, że Kriss to alternatywna ksywka CharkiegoSkaven pisze:Sorki Kriss że przez to Charki był nad tobą, ale przynajmniej był pode mną ;D

Panowie!
Ilu jest chętnych bo jak się okazało w tym terminie również 40tkowcy chcą turnieju. Zrobimy WFB o ile zbierze się u nas minimum 6 par. Kto jest chętny? Skaveny razem to raz, ja i o ile Raptor wpadnie to on, dwa, Cinek z kimś to trzy. Kto jeszcze?
Jako prara
Czy Wy chcecie mieć 5h limitu na jedną rundę?
A tak na poważnie:
Skaveny
Ja
Cinek
Arte+Charki
Na razie tyle.

A tak na poważnie:
Skaveny
Ja
Cinek
Arte+Charki
Na razie tyle.
No i pewnie Sławka z swoim R2-D2 też możesz dopisać 
A para nr 6 to roman i pawlak i mamy komplet.
A tak btw to ja nikogo nie wyśmiewam tylko obniżam ld przed bitwą
Lahmia ROX

A para nr 6 to roman i pawlak i mamy komplet.
A tak btw to ja nikogo nie wyśmiewam tylko obniżam ld przed bitwą

Lahmia ROX