Nowe podręczniki a kwestia turnieju/Ligi Polskiej
VC-nie regenruje sie sypania,brak recastow i staje sie to do przelkniecia.
DoC nie mam pomyslu jak to przykurczyc
zaczolbym o dodatkowym slocie hero za duzego demona.
ewentualnie 5ed. "Veto"
albo potezny CS dopisany do kazdego AB osobno
tak,chce zmian na turniejach
narazie nawet nie chce mi sie szukac czasu na wyjazd
DoC nie mam pomyslu jak to przykurczyc
zaczolbym o dodatkowym slocie hero za duzego demona.
ewentualnie 5ed. "Veto"
albo potezny CS dopisany do kazdego AB osobno
tak,chce zmian na turniejach

narazie nawet nie chce mi sie szukac czasu na wyjazd
@Supeł- to wymyśl coś lepszego, krytykowanie nic nie zmieni i będziesz dalej grał z pogiętymi armiami:/ danie wyboru organizatorom jest dobre ale muszą mieć gotowca którego sobie wydrukują czy wkleją do regulaminu turnieju.
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
@Supeł - tu nie chodzi tylko o jakąś petycje. .. to jest swego rodzaju deklaracja, wyraz woli, który może zapoczątkować jakieś poważne zmiany. . . myślę, że chodzi też o to by zobaczyć kto jest za a kto przeciw.
Ja proponuje aby ten temat zmienić w ogólnoligowe referendum w którym każda osoba z id ligowym ma jeden głos. Jak ktoś chce zmian, które znajdą realne zastosowanie w praktyce głosuje za, a jak ktoś jest przeciw to głosuje przeciw.
Proponuje aby założyciel tematu co jakiś czas aktualizował pierwszego posta z wynikami. . .
Co wy na to ? W ten sposób sami dowiemy się czego chcemy i jak bardzo.
Ja proponuje aby ten temat zmienić w ogólnoligowe referendum w którym każda osoba z id ligowym ma jeden głos. Jak ktoś chce zmian, które znajdą realne zastosowanie w praktyce głosuje za, a jak ktoś jest przeciw to głosuje przeciw.
Proponuje aby założyciel tematu co jakiś czas aktualizował pierwszego posta z wynikami. . .
Co wy na to ? W ten sposób sami dowiemy się czego chcemy i jak bardzo.
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
spoko, to popracujmy nad gotowcem, a nie jakaś lista w której nie wiadomo o co chodzi, i tak większość ludzi najbardziej zainteresowanych jest na arenie więc trzeba będzie z tym poczekać, a że trzeba coś zmienić to chyba nikt nie ma wątpliwości, IMO ta lista narazie to niewypałvocal pisze:@Supeł- to wymyśl coś lepszego, krytykowanie nic nie zmieni i będziesz dalej grał z pogiętymi armiami:/ danie wyboru organizatorom jest dobre ale muszą mieć gotowca którego sobie wydrukują czy wkleją do regulaminu turnieju.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Też chce referendum
Zostawmy ten temat jaki jest.
Stwórzmy w nim pytania do referendum i niech Lud grający w Polsce zadecyduje.
Bo ten temat zginie jak każde inne tego podobne tematy.
podpis: ID z Ligi Imie+ksywa
najważniejsze = ID Ligi
Zostawmy ten temat jaki jest.
Stwórzmy w nim pytania do referendum i niech Lud grający w Polsce zadecyduje.
Bo ten temat zginie jak każde inne tego podobne tematy.
Kod: Zaznacz cały
Referendum gdzie sa tylko i wyłącznie odpowiedzi.
moje sugestie:
Pierwsze pytanie w referendum:
czy chcesz aby armie demonów i VC zostały zamienione na odpowiedniki z 6ed.
drugie pytanie:
czy chcesz CS/zmiany dla 7ed demonów
trzecie pytanie
czy chcesz CS dla VC
czwarte pytanie:
czy chcesz inne zmiany w podręcznikach obowiązujących
jeśli tak krótko jakie.
bez rozpisywania sie
tak/nie/nie wiem
4pytanie w podpunktach:
zmiany:
Steam tank
Invert Ward
itp.
najważniejsze = ID Ligi
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, o 12:53 przez zaf, łącznie zmieniany 1 raz.
to nic nie da, tym się musi zająć władza ustawodawcza jakaś a nie lud- każdy klub ma swojego przedstawiciela na lidze, niech kluby ustalą swoje stanowiska a przedstawiciele wyraża ich wole w głosowaniu na LL csa przygotowanego przez LS... Lud nie może decydować o takich sprawach bo zaraz się znajdzie jakaś grupa co zechce wykluczyć z rozgrywek np,. Robsona albo Polita bo to, czy tamto i w referendum to przejdzie... rozumicie o co mi chodzi?
Rakso. . .
autor tematu nie miał na celu stworzenia koncertu życzeń. . .
Supeł:
Temat w zamierzeniu autora ma być referendum, wiadomo że są dwie opcje. Zmieniać albo niezmieniać. Głosujmy. Na dyskusje jest miejsce w innych tematach. . . a wieczorem wrócą gracze z Areny i zobaczymy co dalej. ..
Zafel:
Jeśli nie będzie to problem to nadaj temu tematowi plebiscytowy charakter
odp. nazwę, konkretne pytanie i co jakiś czas aktualizowane wyniki. . .
autor tematu nie miał na celu stworzenia koncertu życzeń. . .
Supeł:
Temat w zamierzeniu autora ma być referendum, wiadomo że są dwie opcje. Zmieniać albo niezmieniać. Głosujmy. Na dyskusje jest miejsce w innych tematach. . . a wieczorem wrócą gracze z Areny i zobaczymy co dalej. ..
Zafel:
Jeśli nie będzie to problem to nadaj temu tematowi plebiscytowy charakter

"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
JAsne LL ustaliSupeł pisze:to nic nie da, tym się musi zająć władza ustawodawcza jakaś a nie lud- każdy klub ma swojego przedstawiciela na lidze, niech kluby ustalą swoje stanowiska a przedstawiciele wyraża ich wole w głosowaniu na LL csa przygotowanego przez LS... Lud nie może decydować o takich sprawach bo zaraz się znajdzie jakaś grupa co zechce wykluczyć z rozgrywek np,. Robsona albo Polita bo to, czy tamto i w referendum to przejdzie... rozumicie o co mi chodzi?
Supeł obudź sie - wiekszosc LL to kolesie grajacy teraz Demonami i VC

Drugiej czesci posta nie bede komentówał, bo to niedorzeczne

chyba jednak nie... na LL jest wiecej orgow niz graczy.zafael pisze: JAsne LL ustali
Supeł obudź sie - wiekszosc LL to kolesie grajacy teraz Demonami i VC![]()
moze faktycznie dyskusja na LL tez powinna sie pojawic
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
hehe, no to ładnych se wybraliście przedstawicieli (poza tym to nie prawda, wcale nie większość) IMO zależny im tez na pewno, nawet jeśli graja VC czy DL, na tym by rozgrywki były uczciwe i nikt nie mówił że wygrali dzięki armii a nie umiejętnościom...Supeł obudź się - większość LL to kolesie grający teraz Demonami i VC
i proponuje w referendum dodać jeszcze że wszystkie armie cofają się do 6 ed tylko krasnale nie i dostają do tego 40 dużych pkt na start na turniejach, sporo ludzi gra Krasiami jak poprą to coś to zmieni? wejdzie w życie? referendum w jakimś temacie do którego zajrzy 15% ludzi grających w battla to jak referendum czy PIS ma rządzić światem przeprowadzone w tylko Polsce...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
W tym co pisze Supeł jest troche prawdy. Ostracyzm społeczny był już wprowadzany i średnio się sprawdzał. Niech "lud" wniesie swoje propozycje, zbierajcie sobie podpisy. Ale o końcowych wynikach niech zadecydują kompetentni ludzie biorący pod uwagę to czego "lud" się domaga. Troche to utopijne ale tak powinno działać.
Ostatnio zmieniony 28 wrz 2008, o 13:16 przez Rakso_The_Slayer, łącznie zmieniany 1 raz.
Supeł, ale ty stosujesz demokrację i prawa do bandy ludzi co pamperki za kilkaset złotych przesuwają po blatach
Chyba troszkę za poważnie do tego podchodzicie, IMO ten pomysł na dobrą sprawę do niczego nie doprowadzi tak długo, jak nie okaże się, że kilkuset graczy jest za, a 20 w opozycji - wtedy możnaby zastanawiać się nad taką 'ustawą'. Jednakowoż znając życie wypowie się tu 20 osób, połowa za, połowa przeciw, reszta to oleje, i tak to się wszystko skończy.

Uerph.
spokojnie - nie ma to jak internetowa sprzeczkaSupeł pisze:uspokój się buraku, nie dziwota że metody Lepera, które nigdy z prawem nie miał nic wspólnego Ci się podobają, kto Ty jesteś, żeby tak się wypowiadać? chcesz coś powiedzieć to użyj argumentów jakichś konkretnych...Ritchie pisze:Supeł weź wyjdź. . . jesteś niedorzeczny i nawet nie warto wdawać się z Tobą w dyskusje. ..

Nie o to mi chodziło zakładajac ten temat.
Wracajac do tematu - oga byc pytania jakie napisałem na tej stronie?
referendum wiążące - 50%+1 głosujacych z ID ligi
referendum ważne do przemyslenia/przegłosowania przez LL - 30% głosujacych z ID ligi
dla mnie głos jakichś nie dających się zweryfikować osób nie znaczy dużo, zebrać pomysły - świetny pomysł, wymyślić rozwiązanie - doskonale, narzekać i dopisywać się można też, ale decyzje musi podjąć organ który jest reprezentantem całej społeczności - jak parlament, czyli chyba LL... pzdrzafael pisze:Myśle że po kilku turniejach większość środowiska dowiedziałaby się o nim.
A wiążące dla Ciebie by było gdyby ponad Połowa graczy posiadających ID Ligi zagłosowała ?