Oddziały multi czempionowe / gdzie RaF może przyjąć challang
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Wycofać bsb mogę bo to heros
. Jeśli zaś chodziło ci o szatndarowego np grali to już wyjaśniam jak to widzę : Jest to model niosący banner , jest to też model mogacy przyjąć challange. Po odmówieniu challange gracz moze wybrać 1 model który mógł przyjąć i wycofać go do nie walczącej ranki (model ten i przestaje dawać jakiekolwiek bonusy wynikające z przedmiotów które nosi oraz jego zasad specjalnych itp - jest na czas trwania combatu out of game.
Idąc dalej ... zasady muzyków i sztandarowych oddziałów mówią jasno że jeśli zginie cały pierwszy szereg ( w tym banner i muzyk ) to pozostali członkowie oddziału podnoszą szmatę/trąbkę i wszystko git
. Zasady jednak nie mówią nic o przekazywaniu sobie tych przedmiotów między żywymi modelami. (innymi słowy nie zezwalają na to). Tym samym skoro mogę wycofać dowolny model który mógł a nie przyjął czelendża do tylnego ranku ... powinienem móc wycofać pana sztandarowego/muzyka i w tym momencie nie widze podstaw by pan ten przekazał noszony przez niego przedmiot innemu panu gdyż nie zdechł a został wycofany. Reszta pisze się sama.
Tzn ja oczywiście nie mam zamiaru walczyć o to gdyż taka sytuacja nawet mi się jeszcze nie zdarzyła. I jak sie zdarzy to może raz ( i to ja mogę być po stronie wycofywanego gdy będę grał slayerami ). Ale wydaje mi się że mój tok myślenia jest logiczny i tyle 

Idąc dalej ... zasady muzyków i sztandarowych oddziałów mówią jasno że jeśli zginie cały pierwszy szereg ( w tym banner i muzyk ) to pozostali członkowie oddziału podnoszą szmatę/trąbkę i wszystko git