Kiełbasy w Lublinie - spotkania w MDK nr 2 i nie tylko
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ale co jak? Jak mam latać i cos załatwiac zeby z łaski swojej dali cos z falkonu to mi sie nie chcę.
Mogę się podjąć organizacji turnieju i przypilnowaniem ludzi jeżeli o to chodzi
Mogę się podjąć organizacji turnieju i przypilnowaniem ludzi jeżeli o to chodzi

- Shakin' Dudi
- Masakrator
no to ok. Można się pobawić
. pisać regulamin?

- Shakin' Dudi
- Masakrator
ty nawet w haha potrafisz błąd zrobić....Dispell pisze:co tak cicho hahahe

Jest jeszcze dużo czasu...spokojnie...
w haha nie ma bledu, dopiero w hahaha 

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
na wyspie byl tylko raz, wiec nie mow, ze ciagle. chlopaki musza sie dogadac z krzyskiem, to chodzi glownie o to. pomeczcie supla, niech sie popyta.
pozdro i do zobaczenia w grudniu
pozdro i do zobaczenia w grudniu

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
no wiem wiem ale tu tak pisało: http://www.falkon.prv.pl/
to sie zasugerowalem w info psize ze na WySpie ale jak mowicie ze nie to wam wierze:PPP
to sie zasugerowalem w info psize ze na WySpie ale jak mowicie ze nie to wam wierze:PPP
w tamtym roku mieliśmy 2 małe salki i było beznadziejnie, zrezygnowała cytadela całkiem z battla bo im się nie opłaca bitewniak który angażuje tyle środków i miejsca, co ja zrobię, mam ich prosić, zróbmy sobie sami turniej w MDKu, falkon kopsnie parę nagród my im damy parę zł za bilety i już
-
- Wałkarz
Przykro mi ale żadnej kasy nie dostaną
, bo niby dlaczego mamy ich sponsorować...?
Możemy zrobić turniej i nazwać go Falkon , to chyba im powinno zależeć żeby oferta przygotowana z okazji konwentu była szeroka..., no tak sobie myślę ... , ale oczywiście mogę się mylić.
Jeżeli panowie i panie z Cytadeli Syriusza nie wykazują zainteresowania gotowym daniem , to niech gotują sami...
Jak się znajdzie odpowiednia osoba do organizacji ( odpowiednia - czytaj odpowiedzialna), udostępnimy sale i tereny , to chyba dużo... .
Czasu coraz mniej , trzeba termin w mdku zarezerwować .
Tak więc droga młodzieży - chcecie grać , ruszcie zady i do roboty
Poważne i tylko takie oferty poproszę na priva ,lub gg
pozdrawiam.

Możemy zrobić turniej i nazwać go Falkon , to chyba im powinno zależeć żeby oferta przygotowana z okazji konwentu była szeroka..., no tak sobie myślę ... , ale oczywiście mogę się mylić.
Jeżeli panowie i panie z Cytadeli Syriusza nie wykazują zainteresowania gotowym daniem , to niech gotują sami...

Jak się znajdzie odpowiednia osoba do organizacji ( odpowiednia - czytaj odpowiedzialna), udostępnimy sale i tereny , to chyba dużo... .
Czasu coraz mniej , trzeba termin w mdku zarezerwować .
Tak więc droga młodzieży - chcecie grać , ruszcie zady i do roboty

Poważne i tylko takie oferty poproszę na priva ,lub gg
pozdrawiam.
eeeeeee, no jak się chce patronat (w sensie reklamy etc) i nagrody (które często przekraczają całą kasę za wejściówki, a co dopiero połowę - nawet te książki ze 3 dostać to spokojnie koło 100zł) to się wypada podzielić kasą zwłaszcza że można zrobić wejściówki łączone z falkonem - tzn - np. wejściówka na falkon daje możliwość grania na turnieju a bilet z turnieju pozwala być w na falkonie... ja tam nie wiem, mi nie za bardzo zależy, bo i tak idę na infke, tyle tylko że sporo osób chce turnieju WFB i nie wyobrażają sobie święta fantastyki i konwentu największego w Polsce bez battla... zwłaszcza że na falkonie zawsze były syte nagrody i było o co walczyć...
-
- Wałkarz
No ok , ale wejściówke po ile? , po 30 zł? , jakoś tak pamiętam w tamtym roku chyba było , a jak ktoś chce tylko na batla?... . Przyjdzie ktoś pograć jeżeli cena przekroczy 10 zł?
Zresztą , mnie teź nie będzie , a widzę , że zainteresowanie tematem jakieś takie marne troche... .
No to trudno , można zrobić przerwę i coś pod koniec listopada zorganizować .
Zresztą , mnie teź nie będzie , a widzę , że zainteresowanie tematem jakieś takie marne troche... .
No to trudno , można zrobić przerwę i coś pod koniec listopada zorganizować .
Ja jestem jak najbardziej za tym, by zorganizowac jakiś turniej w MDKu na większe punkty w innym czasie niż Falkon - o ile tylko sytuacja lokalowa na dole domu kultury się ustabilizuje i będzie tam można robic coś większego. Na Falkonie zagram w Infę, jeśli w ogóle w coś zagram.
- Shakin' Dudi
- Masakrator
ja proponuje tydzien przed/po falkonie
mogę napisać regulamin i podjąć się poprowadzenia turnieju
.
mogę napisać regulamin i podjąć się poprowadzenia turnieju