After Party po PGA
z tym wejściem do schroniska to bym się nie przejmował, a 20 zeta jak na standardy poznańskie to MEGA TANIO!SexRocket pisze:slyszalem ze bedzie problem z wejsciem do schroniska ponoc do 22 otwarte a do tego kosmiczna cena 20 zl za noc
przypominam, że jeszcze gracze w inne gierki nie tylko WFB przyjeżdżają na PGA i to że chłopakom się tak tanią miejscówe udało załatwić, to nie mały sukces...
- Corvus Albus
- Kretozord
No te schroniska psują odrobinę ten pomył :< trzeba szybkocoś wymyślec jeżeli to ma wypalić.

- Corvus Albus
- Kretozord
No to już pytanie do organizatorów PGA, ale wątpię by ktoś pozwolił spać w czasie trwania targów. Na upartego mogę przenocować 2 osoby, ale karimata potrzebna. Tylko gdzie upchać kolejne 80 ? XD

- Corvus Albus
- Kretozord
OK, ale mam nadzieję, że piwo lubisz i pijasz

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... &start=100Dastor pisze:A kiedy będzie wiadomo gdzie można spać?:)
Ostatni post na dole. pozdro
Na terenie targów nie ma możliwości kimania.
a ja ze swojej stony ostrzegam zeby nie upijac Morroka za bardzo, bo sie robi agresywnyMorrok pisze:lubię i pijam, więc nie ma problemuCorvus Albus pisze:OK, ale mam nadzieję, że piwo lubisz i pijasz![]()
![]()

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Corvus Albus
- Kretozord
No niestety :< co do Morroka jak będzie agresywny to damy go kotu na pożarcie 

Na bank była by wporzo ale z logistycznego punktu widzenia będzie bardzo trudna do przeprowadzenia dlatego chyba bro (?) w noclegowni też da radę. A przypominam że trzeba na niedzielę wstać na turniej a wiem jak sobotnie życie miasta Poznani potrafi być absorbujące (często ciężko jest obudzić się na Teleexpress) 

Gobos pisze:a ja ze swojej stony ostrzegam zeby nie upijac Morroka za bardzo, bo sie robi agresywnyMorrok pisze:lubię i pijam, więc nie ma problemuCorvus Albus pisze:OK, ale mam nadzieję, że piwo lubisz i pijasz![]()
![]()
![]()
to tylko jak mi się wódkę zabiera