Galeria Umarłych
Moderator: misha
to może teraz ja , nie ja malowałem i podobno światło się obija ale co mi tam
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 692jy7.jpg
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 692jy7.jpg
Baśka mnie sie podoba. Fajnie kolorystycznie jej sukienka i ciałko zielone. Co do wraith o wygląda by go ktoś maznął na czarno i wsio. Strzyga w ogóle mi się nie podoba.
jeszcze tył
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 693vr8.jpg
ogólnie strzyga jest ciemniejsza i niebardzo widać cienie bo siatło się odbija a wraith jeszcze schną[/url]
http://img206.imageshack.us/my.php?imag ... 693vr8.jpg
ogólnie strzyga jest ciemniejsza i niebardzo widać cienie bo siatło się odbija a wraith jeszcze schną[/url]
- Chaoschild
- Chuck Norris
Hmmmm bo zapewne dajesz za duzo wody. Nakladasz na palete np. dwie albo trzy krople farby i do tego jedna krople wody i jest wporzo. Dokladniej to sam musisz ocenic jaka chcesz konsystencje miec. A podsumowujac to - nigdy nie maluj farbka prosto z pojemnika.Matusz pisze:ale rozwodniona farbą nie idzie dobrze pokryć, spływa mi to... chyba że jakiś ograniczony jestem
a co do mojego podzla to on kiedys byl 00, ale sie lekko podniszczyl i bardziej przypominal powyginaną 3, i to nie konturówkę
@Skav - prezentuje sie w miare, poziom tabletop, jesli mialbyc cala armie tak pomalowana to juz by sie fajnie prezentowala na stole.
Banszetka całkiem fajna, wight wygląda jakby nie miał rozjaśnień na płaszczyku, a strigoi tez taki jakby mało wycieniowany.
A Blood Dragon... 1sze wrażenie - zalany. Popatrzyłem dokładniej i widać rozjaśnienia, całkiem fajnie wyszły, ale blacklining czy coś takiego by się przydał... Wygląda zdeka niestarannie.
joł
A Blood Dragon... 1sze wrażenie - zalany. Popatrzyłem dokładniej i widać rozjaśnienia, całkiem fajnie wyszły, ale blacklining czy coś takiego by się przydał... Wygląda zdeka niestarannie.
joł
- Chaoschild
- Chuck Norris
Hehehe, wiesz Christos jak jest, trza mlodziez edukowac
Nie ma sprawy, mysle ze kazdy jak cos bedzie mial do pokazania to smialo to zamiesci, dzieki za ta zmiane.
pzdr
Nie ma sprawy, mysle ze kazdy jak cos bedzie mial do pokazania to smialo to zamiesci, dzieki za ta zmiane.
pzdr
- Chaoschild
- Chuck Norris
Nie wiem czy Panowie widzieli to cudenko gdzies ale dla mnie bomba, super pomysl a wykonanie i konwersja po prostu mistrzostwo Pani pochodzi z Mordheima a sluzyc moze za swietna Lahmia'nke (moim zdnianiem lepsza niz oryginalne figurki Lahmii).
Chaoschild fajnie by było jakbyś dał jakieś większe foto, ponieważ na tym widać bardzo słabo szczegóły.
Ale co powiem, to że nawet na takim zdjęciu widać ze figurka jest bardzo ładnie pomalowana, podoba mi się dobór kolorów i ogólna stylizacja modelu.
Jak dla mnie, very nice +
Ale co powiem, to że nawet na takim zdjęciu widać ze figurka jest bardzo ładnie pomalowana, podoba mi się dobór kolorów i ogólna stylizacja modelu.
Jak dla mnie, very nice +
- Chaoschild
- Chuck Norris
@HellCat - kurcze tylko takie zdjecie na CMON bylo niestety. Gosc ktory ja pomalowal odwalil kawal za&%tej roboty.
@Wertyg - banner spoko, widze ze wzorowales sie na bazie starego papierowego bannera z podrecznika do 5ed. Wyszlo calkiem fajnie, choc przyznam ze ten gosc ma podejrzany usmieszek troche
@Wertyg - banner spoko, widze ze wzorowales sie na bazie starego papierowego bannera z podrecznika do 5ed. Wyszlo calkiem fajnie, choc przyznam ze ten gosc ma podejrzany usmieszek troche
@Chaoschild - Co do tej panienki to jest po prostu genialna, aż chce się grać Lahmią Sam model i pomalowanie to jest mistrzostwo.
@Wertyg - Banner ciekawy, te oczy w tej czaszce są dziwne, bo wygląda to tak jakby ktoś miał maskę czaszkę na twarzy założoną, ale banner jest przyzwoity. Hyh kurde ja musze w końcu zrobić bannerki swoim
@Wertyg - Banner ciekawy, te oczy w tej czaszce są dziwne, bo wygląda to tak jakby ktoś miał maskę czaszkę na twarzy założoną, ale banner jest przyzwoity. Hyh kurde ja musze w końcu zrobić bannerki swoim
@Chaoschild - Panienke widzialem na CMON juz wczesniej, podzielam Wasze zdanie co do niej
@Wertyg - na pierwszy rzut oka nie spodobal mi sie, ale przy dokladniejszym go obejrzeniu stwierdzam, ze sie mylilem
Bardzo ladnie wyszlo Ci szczegolnie niebo i kontury zamczyska na tle ksiezyca. Nie mam rowniez nic do węzyka Lecz, jak przedmówca zaznaczyl, efekt koncowy psuja troszke oczy - popraw je i bedzie git banerek
@Wertyg - na pierwszy rzut oka nie spodobal mi sie, ale przy dokladniejszym go obejrzeniu stwierdzam, ze sie mylilem
Bardzo ladnie wyszlo Ci szczegolnie niebo i kontury zamczyska na tle ksiezyca. Nie mam rowniez nic do węzyka Lecz, jak przedmówca zaznaczyl, efekt koncowy psuja troszke oczy - popraw je i bedzie git banerek
Slusznie zauwazyles Heinrich - "bo wygląda to tak jakby ktoś miał maskę czaszkę na twarzy założoną" - zgadza sie, to jest Crimson Ghost, czarny charakter jednego czarno-bialego filmu, ktory przebieral sie wlasnie w taki kostium. Pomyslalem, ze to moze byc niezly motyw na sztandar.
A czy mógłbyś odrobinkę naprowadzić co to za model był bazą tej konwersji?Chaoschild pisze:Nie wiem czy Panowie widzieli to cudenko gdzies ale dla mnie bomba, super pomysl a wykonanie i konwersja po prostu mistrzostwo Pani pochodzi z Mordheima a sluzyc moze za swietna Lahmia'nke (moim zdnianiem lepsza niz oryginalne figurki Lahmii).
- Chaoschild
- Chuck Norris
Sure thing....yyy tzn jasne kolego
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
Countess Chevaux, z systemu Mordheim, przyznam ze od dawna sie nad zakupem tej pani zastanawialem....tylko ze nie grywam Lahmia i jest mi zbedna. Choc figurka jest fajna moim zdaniem.
pzdr
http://uk.games-workshop.com/storefront ... nav=300808
Countess Chevaux, z systemu Mordheim, przyznam ze od dawna sie nad zakupem tej pani zastanawialem....tylko ze nie grywam Lahmia i jest mi zbedna. Choc figurka jest fajna moim zdaniem.
pzdr