Zaciąg!!!

Empire

Moderator: #helion#

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Post autor: Sa!nt »

Kołek pisze:czas obrzucić się błotem :badgrin: :idea:
Kołek gra demonami [-X [-X :P

Mamy coś więcej o sobie napisać? Jakieś plakaty wyborcze? :lol: :wink:
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

S!ant masz mój głos. Bo Kołek gra DL :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

Post autor: mati.pl »

btw, jakbym mogl wybierac z awatarkow, to wygralby awatarek Sa!nt`a ;) czyli, ze tak :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

Post autor: Kołek »

o nie, za zarzucanie mi że gram demonami głowy będą ścinane, a ty grasz no hmmm..... empire :lol2:

to ja zagram agresywnie, za oddany na mnie głoś dostajecie 5 % znizki na figsy które sprzedaje(znajdziecie je w dziale sprzedam :D )

PS szukam sztabu menadżerów w końcu wybory to nie przelewki :D

btw oddaje głos na sa!nta

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

lepiej zrob fotki, bo czekam :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

przecierz przesłałem, to na pm mi napisz jakie jeszcze chcesz

Awatar użytkownika
mati.pl
Falubaz

odpisalem Ci w mejliku :) koniec prywaty, czas na elekcje ... Elektor ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Wilqu
Falubaz

Post autor: Wilqu »

Hmm z tych kandydatur poparłbym albo Sainta albo Admirała...kto mnie przekupi ?? bo inaczej to veto z prowincji Averland pójdzie :lol2: i cała zabawa na marne :twisted:
Obrazek

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Wilqu pisze:Hmm z tych kandydatur poparłbym albo Sainta albo Admirała...kto mnie przekupi ?? bo inaczej to veto z prowincji Averland pójdzie :lol2: i cała zabawa na marne :twisted:
Thrawn -gra też Nulnem (nawet nie wiedziałem) byłem pewny że północne prowincje to wybór Thrawna ale jak powiedział woli CoU :P
Ja - gram Nulnem dlatego, że lubię południowe prowincje zwłaszcza Wissenland (oraz dlatego kolorystyka mi się bardzo podoba).
Nie będę Ci wspominał z kim Averland sąsiaduje :P

Awatar użytkownika
-SaH-
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: -SaH- »

Ja za Sa!nt'em jestem, jeśli się liczy mój głos :)

A co do przekonywań i obrzucania się błotem, to ładnie, ładnie :) Kłóćcie się, ale pamiętajcie że was obserwuję :) Taka szara eminencja, czujne oko Inkwizycji, żeby żaden Chaos się tutaj nie zakradł :P
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Panowie nikt nie się błotem nie obrzuca.
Dziękuje za poparcie ale ankieta pojawi się dopiero w poniedziałek i mam nadzieje, że do tego czasu zdania nie zmienicie. ;)

Awatar użytkownika
Kołek
Falubaz

chyba będe musiał zagłosowac na siebie, no ktoś musi popierac heretyków :) :lol2:

Awatar użytkownika
JaSk
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: JaSk »

Głosuję na Kołka. Skoro i tak głosuje na UPR, to zagłosuje na kolejnego przegranego:]

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Sa!nt pisze:
Wilqu pisze:Hmm z tych kandydatur poparłbym albo Sainta albo Admirała...kto mnie przekupi ?? bo inaczej to veto z prowincji Averland pójdzie :lol2: i cała zabawa na marne :twisted:
Thrawn -gra też Nulnem (nawet nie wiedziałem) byłem pewny że północne prowincje to wybór Thrawna ale jak powiedział woli CoU :P
Ja - gram Nulnem dlatego, że lubię południowe prowincje zwłaszcza Wissenland (oraz dlatego kolorystyka mi się bardzo podoba).
Nie będę Ci wspominał z kim Averland sąsiaduje :P

Nie tyle Nulnem gram ile modele w kolorystyce tego regionu chcę pomalować. Marny ze mnie artysta a czarnego koloru raczej mocno nie zwalę (mam nadzieję). Pozatym czarny kolor jest sexi ;)

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Thrawn pisze:Nie tyle Nulnem gram ile modele w kolorystyce tego regionu chcę pomalować. Marny ze mnie artysta a czarnego koloru raczej mocno nie zwalę (mam nadzieję). Pozatym czarny kolor jest sexi Wink
Też maluje ich na czarno bo lubię ten kolor, upodobniam swoje figurki do siebie (zboczenie?) bo też zazwyczaj chodzę na czarno z jakimiś czerwonymi lub khaki dodatkami (nie jestem metalem ani satanistą). I na czarno state troopsy ładnie wyglądają.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, o 21:47 przez Sa!nt, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

też chodze na czarno, co prawda maluje swoich ludków w wiekoszczosci jako lokalny patriota piłkarski,ale na czarno tez sie zdaza ;) i tez uwazam ze czarny jest sexi ;)

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

A ja cichutko przypominam, że ten temat ma swój cel, którym niekoniecznie jest kolorystyka minisów :)

Awatar użytkownika
Grand Admiral Thrawn
Falubaz

Post autor: Grand Admiral Thrawn »

Sa!nt pisze:
Thrawn pisze:Nie tyle Nulnem gram ile modele w kolorystyce tego regionu chcę pomalować. Marny ze mnie artysta a czarnego koloru raczej mocno nie zwalę (mam nadzieję). Pozatym czarny kolor jest sexi Wink
Też maluje ich na czarno bo lubię ten kolor, upodobniam swoje figurki do siebie (zboczenie?) bo też zazwyczaj chodzę na czarno z jakimiś czerwonymi lub khaki dodatkami (nie jestem metalem ani satanistą). I na czarno state troopsy ładnie wyglądają.
Mamy podobne upodobania kolorystyczne i tak samo na imię...hmmmm. :shock: OK koniec of topu :wink:

Awatar użytkownika
Blaesus
Kretozord
Kontakt:

Post autor: Blaesus »

Nordland i wiara w Ulryka?! Nigdy! Moi Nordlandczycy idą w bój w imię Chomika! (Wyobrażenie Sigmara, przedstawiające go jako gigantyczną wersję chomika, co nadaje charakter boski, futro odzwierciedla owłosienie jakie mieli ludzie za czasów Sigmara)

Sam jestem moderatorem działu bitewniaków w Ogrynie wrocławskim. Dużo z tym roboty nie ma, ale jednak trzeba być codziennie na forum... Saint raczej jest codziennie i jest raczej imperialistą o zdrowych zmysłach (że co? Ktoś tu demonami gra?!!?)... Więc ma mój głos.

Awatar użytkownika
Sa!nt
Falubaz

Jestem codziennie bo już mam neta w Krakowie :D

ODPOWIEDZ