Kołek gra demonamiKołek pisze:czas obrzucić się błotem![]()

Mamy coś więcej o sobie napisać? Jakieś plakaty wyborcze?

Moderator: #helion#
Thrawn -gra też Nulnem (nawet nie wiedziałem) byłem pewny że północne prowincje to wybór Thrawna ale jak powiedział woli CoUWilqu pisze:Hmm z tych kandydatur poparłbym albo Sainta albo Admirała...kto mnie przekupi ?? bo inaczej to veto z prowincji Averland pójdziei cała zabawa na marne
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Sa!nt pisze:Thrawn -gra też Nulnem (nawet nie wiedziałem) byłem pewny że północne prowincje to wybór Thrawna ale jak powiedział woli CoUWilqu pisze:Hmm z tych kandydatur poparłbym albo Sainta albo Admirała...kto mnie przekupi ?? bo inaczej to veto z prowincji Averland pójdziei cała zabawa na marne
![]()
Ja - gram Nulnem dlatego, że lubię południowe prowincje zwłaszcza Wissenland (oraz dlatego kolorystyka mi się bardzo podoba).
Nie będę Ci wspominał z kim Averland sąsiaduje
Też maluje ich na czarno bo lubię ten kolor, upodobniam swoje figurki do siebie (zboczenie?) bo też zazwyczaj chodzę na czarno z jakimiś czerwonymi lub khaki dodatkami (nie jestem metalem ani satanistą). I na czarno state troopsy ładnie wyglądają.Thrawn pisze:Nie tyle Nulnem gram ile modele w kolorystyce tego regionu chcę pomalować. Marny ze mnie artysta a czarnego koloru raczej mocno nie zwalę (mam nadzieję). Pozatym czarny kolor jest sexi Wink
squiq pisze:Mój Sigmar myśli inaczej.
Mamy podobne upodobania kolorystyczne i tak samo na imię...hmmmm.Sa!nt pisze:Też maluje ich na czarno bo lubię ten kolor, upodobniam swoje figurki do siebie (zboczenie?) bo też zazwyczaj chodzę na czarno z jakimiś czerwonymi lub khaki dodatkami (nie jestem metalem ani satanistą). I na czarno state troopsy ładnie wyglądają.Thrawn pisze:Nie tyle Nulnem gram ile modele w kolorystyce tego regionu chcę pomalować. Marny ze mnie artysta a czarnego koloru raczej mocno nie zwalę (mam nadzieję). Pozatym czarny kolor jest sexi Wink