GOGOLOTRON IV
- Młody Pajak
- Kradziej
zbik ja mogę z tobą zagrać mogę zagrać hajami,darkami i może ogrami
co masz na mysli?Młody pisze: Ekstra sloty przysługują.
napisane jest w zasadach ze nie mozna - i niech tak zostanie.
no to oznacza dokladnie to ze nie mozna grac 2x ta sama armia
Nie, musi to być hero który w fazie magii nie daje absolutnie żadnych profitów.Zbik666 pisze:Czy imperialny kapitan na pegazie posiadajacy szkatule magii, wlicza sie do ograniczenia minimum 1 hero nie czarujacy ??
Młody dopisz M&M's, czyli Malin i Mike
hehe a mowiliscie ze nie bedziecie jezdzic nigdzieChristos pisze:Proszę o zapisanie:
Rafał Stokrocki i Krzysztof Stokrocki
swoja droga bede mial sie z kim pobic
- Christos
- Kretozord
- Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)
A sorry może nie doczytałem w regulaminie - gdzie się odbywa turniej? Bo jeśli nie w 3miaście to faktycznie my opadamy.Gajowy pisze:hehe a mowiliscie ze nie bedziecie jezdzic nigdzieChristos pisze:Proszę o zapisanie:
Rafał Stokrocki i Krzysztof Stokrocki
swoja droga bede mial sie z kim pobic
O patrz - a jednak na morenie. Na upartego to mogę tam z buta dojść
A na poważnie: jeśli już mówiliśmy że nie będziemy jeździć to chodziło o wyjazdy dwudniowe gdzieś dalej w Polskę. Poza tym nie wykluczamy, że przy sprzyjających warunkach to postanowienie złamiemy (ot chociażby mocno zastanawialiśmy się nad PGA)
A z innej beczki:
młody, mówiąc o Balancing Patch mamy na myśli jego zasadniczą część czy również Format „Restricted”? Bo z kolei w regulaminie jest mowa o limited.
Uzywamy BP. Restricted to format który sprawdza się tylko na duże punkty (2000-2999) Dla mniejszych armi jak te na 1350 po prostu nie ma żadnego zastosowania.Christos pisze: A z innej beczki:
młody, mówiąc o Balancing Patch mamy na myśli jego zasadniczą część czy również Format „Restricted”? Bo z kolei w regulaminie jest mowa o limited.
- Szrederator
- Chuck Norris
chyba niedziela raczejMłody pisze:GOGOLOTRON IV
9.Program Imprezy
Sobota
9.30- 12.45 I Bitwa
13.00- 15.45 II Bitwa
16.00- 18.45 III Bitwa
18.45 Rozdanie nagród